OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σαρωνικού: Κάλεσμα Παπαχρήστου σε Σωφρόνη για δημόσιο debate

“Σε ανοιχτό δημόσιο debate καλεί ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου τον συνυποψήφιό του Γιώργο Σωφρόνη”. 


“Την ερχόμενη Κυριακή κρίνεται το μέλλον του τόπου μας και σε αυτήν την ιστορική στιγμή για το Δήμο Σαρωνικού, οι συνδημότες μας πρέπει να έχουν μια ξεκάθαρη, αντικειμενική εικόνα για τις επιλογές που έχουν.

Καλώ τον κ. Γιώργο Σωφρόνη σε ένα ανοιχτό δημόσιο debate, που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα παρουσία των συνδημοτών μας, κατά το οποίο ο κάθε επικεφαλής θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα, τους στόχους που θέτει και πώς σχεδιάζει να τους υλοποιήσει.

Καθώς το χρονικό περιθώριο είναι στενό και επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή προσέλευση των συνδημοτών μας, αναμένουμε την έγκαιρη απάντηση του κ. Σωφρόνη έως σήμερα το βράδυ.

Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε πως η τελική επιλογή των συνδημοτών μας θα καθοριστεί από το πρόγραμμα και τις λύσεις που κάθε υποψήφιος έχει να καταθέσει, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας.”

Σχετικά Άρθρα

Γ.Δημαρέλος: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει δράση για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

otavoice

Η Μαρία Μενούνος πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαργού: Συγκεντρώνουμε Σχολικά Είδη για τα Παιδιά που χρειάζονται τη Στήριξή μας

otavoice

Το μέλλον της αυτοματοποιημένης κινητικότητας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

otavoice

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

otavoice

Λύνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα του οικισμού Πλάκας Κερατέας με νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ

otavoice