OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

10/10/2018-Πέντε χρόνια OTAVOICE.GR – Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης

Ήταν 10 Οκτωβρίου 2018 όταν ο ιστότοπος OTAVOICE.GR έκανε την παρθενική του εμφάνιση και από τότε μέσα σε μια πενταετία κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των πολιτών και των αυτοδιοικητικών.

Μια πορεία που ξεκίνησε ταπεινά, με πολύ δουλειά και πίστη, χωρίς χορηγούς και κρατικά επιδόματα, με σεβασμό στους πολίτες και στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Καθημερινά αδιάλειπτα δώσαμε βήμα σε 13 Περιφέρειες και 332 Δήμους, χωρίς αποκλεισμούς και προ απαιτούμενα, αναδείξαμε καλές πρακτικές, σημαντικές πολιτικές αλλά και προβλήματα. Γίναμε η Φωνή της Αυτοδιοίκησης από τον δήμο Σουφλίου μέχρι τον δήμο Γαύδο, από το δήμο Αγράφων μέχρι το δήμο Καλαβρύτων, δώσαμε βήμα σε όλους και στηρίξαμε την προσπάθεια τους να διεκδικήσουν, να ενημερώσουν… γίναμε η φωνή τους.

Στηρίξαμε τον αγώνα των λαών κατά της βίας και της καταπίεσης, υπερασπιστήκαμε πανανθρώπινες αξίες και δεν υιοθετήσαμε συστημικές πρακτικές και δεν γίναμε μέρος μιας ψευδεπίγραφης κατευθυνόμενης ενημέρωσης, που εξυπηρετεί συμφέροντα, γεωπολιτικά και οικονομικά. Δώσαμε τον δικό μας αγώνα στα εθνικά μας θέματα, για το Αιγαίο και την Θράκη, για την Κύπρο, σταθήκαμε στο πλευρό των αδερφών μας Αρμένιων καταδικάζοντας την εθνοκάθαρση που υφίστανται από το Αζερμπαϊτζάν και τον παντουρκισμό.

Μέσα στα 5 χρόνια σκληρής καθημερινής δουλειάς, καταφέραμε να θεωρείται το otavoice.gr τι πιο αξιόπιστο και έγκυρο αυτοδιοικητικό μέσο ενημέρωσης της χώρας και κερδίσαμε ρόλο πρωταγωνιστή σε σημαντικές διοργανώσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης της οποίας είμαστε επί 5 χρόνια επίσημος χορηγός επικοινωνίας. Ειδικά για το περιβάλλον στηρίξαμε επικοινωνιακά κορυφαίες διοργανώσεις όπως η Forward Green Helexpo, η Verde Tec και η Attica Green και προβάλλουμε καλές πρακτικές, όπως το zero waste στην μοναδική παγκοσμίως Τήλο,  με μηδενικά απόβλητα.

Συνεχίζουμε στην ίδια ρότα που χαράξαμε χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς φανταχτερά περιτυλίγματα αλλά με ουσία και σεβασμό στην είδηση και στην ενημέρωση, που για εμάς αποτελεί ύψιστο κοινωνικό καθήκον.

Η διοίκηση και το δημοσιογραφικό επιτελείο του OTAVOICE.GR σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και σας υποσχόμαστε πως κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις βασικές αρχές μας.

*Ακολουθεί το πρώτο μας σποτ που δεν έγινε σε κάποια γνωστή διαφημιστική εταιρία αλλά με πολύ αγάπη από την κόρη ενός πολύ καλού μας φίλου και αναγνώστη…. από την ακριτική Φλώρινα.

 

Σχετικά Άρθρα

Λευκός Οίκος: Το Ισραήλ συμφώνησε να αποσυρθεί από τμήματα του διαδρόμου της Φιλαδέλφειας

otavoice

ΠΑΣΟΚ, εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, στο Ζάππειο

otavoice

Τριήμερο πένθος στην Ουκρανία για το χτύπημα της Ρωσίας στην Πολτάβα – Αυξάνονται τα θύματα

otavoice

Ομέρ Τσελίκ: Σε εξέλιξη η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στους BRICS

otavoice

Ανάβουν τα φώτα της 88ης ΔΕΘ – Τιμώμενη Χώρα η Γερμανία

otavoice

Νέα εξέταση αίματος προβλέπει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου στα επόμενα 30 χρόνια

otavoice