OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δεικτική απάντηση Μουτζούρη σε Χατζηκομνηνό με video, που αποθέωνε τον Περιφερειάρχη

Ανεβαίνει η αντιπαράθεση ενόψει την δεύτερης Κυριακής μεταξύ των συνδυασμών Μουτζούρη και Στεφανή για την επικράτηση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου δεν έδωσε σαφές προβάδισμα σε καμιά πλευρά και το εκλογικό ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Δείγμα της αντιπαράθεσης η δεικτική απάντηση του Κώστα Μουτζούρη στον πρώην συνεργάτη του, περιφερειακό σύμβουλο Άρη Χατζηκομνηνό, θυμίζοντας του μέσω ενός video στιγμές μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο που αποθέωνε τον νυν περιφερειάρχη και κατηγορούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά:

Αργά το απόγευμα της Τρίτης 10 Οκτωβρίου, ο συνδυασμός «Άλμα Ανάπτυξης» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη έδωσε στην δημοσιότητα ένα video με σε απάντηση των όσων υποστήριξε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άρης Χατζηκομνηνός στην συνέντευξη που παραχώρησε στις δημοσιογράφους Ανθή Παζιάνου και Μαρία Χατζηγεωργία για την ιστοσελίδα stonisi.gr και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 FM.

Το video συνοδεύεται από ένα σύντομο δελτίο τύπου που αναφέρει: «Σε απάντηση των όσων ανέφερε στην σημερινή του συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Λέσβου «ΣΤΟ ΝΗΣΙ» ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα υποψήφιου Περιφερειάρχη, Αριστείδης Χατζηκομνηνός, σας παραθέτουμε βίντεο με παλιότερες δημόσιες τοποθετήσεις του προκειμένου οι πολίτες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα».

Δείτε το video:

Ο Αρης Χατζηκομνηνός σε συνέντευξη του stonhsi.gr εξήγησε αρχικά ότι το «Αλμα Ανάπτυξης» έχει αμελήσει να τον διαγράψει και ότι ο ίδιος αποχώρησε για λόγους αξιοπρέπειας λόγω του χαρακτήρα του Περιφερειάρχη περιγράφοντας με τα πιο μελανά χρώματα τον Κώστα Μουτζούρη και ότι στο λεξικό, στη λέξη «εγώ»… πρέπει να μπει η φωτογραφία του κ. Μουτζούρη. Μάλιστα ο πρώην αντιπεριφερειάρχης επέμεινε ότι η θέση της Βάστριας ως δομής υποδείχτηκε από τον ίδιο τον Κώστα Μουτζούρη και ζήτησε συγνώμη από τους ψηφοφόρους του ο κ. Χατζηκομνηνός λέγοντας ότι «ο Μουτζούρης ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου». Στην αντίπερα όχθη για τον κ. Χατζηκομνηνό βρίσκεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής που, όπως είπε, έχει υπηρετήσει 35 χρόνια την πατρίδα, νοιάζεται για τον τόπο του και έχει νοικιάσει σπίτι στη Μυτιλήνη.

Πηγή πληρ. stonhsi.gr

Σχετικά Άρθρα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Δημοτική Ενότητα Γαζίου

otavoice

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σύσταση επιστημονικής επιτροπής για την διαχείριση Παγασητικού και Κάρλας

otavoice

Δ.Δέλτα: Εγκαίνια νέας λεωφορειακής γραμμής στη ΒΙΠΕΘ

otavoice

Συνάντηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμων Κατερίνης – Πύδνας Κολινδρού

otavoice

Ο Δήμος Αγρινίου τιμά τον Πυθαγόρα

otavoice

Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με τον Χάρη Δούκα

otavoice