OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παριστάνει τον ανθρωπιστή, ο σφαγέας των Κούρδων και κατηγορεί το Ισραήλ για σφαγές στη Γάζα!

Με απύθμενο θράσος ο Ταγίπ Ερντογάν που έχει διαπράξει σωρεία εγκλημάτων κατά του κουρδικού λαού, που στήριξε τις σφαγές στην Αρμενία και συνεχίζει να απειλεί την Κύπρο και την Ελλάδα, παριστάνει τον τιμητή της διεθνούς νομιμότητας και τον ανθρωπιστή. Προφανώς κατά την προσφιλή του τακτική επιχειρεί να γίνει ο εκφραστής του ισλαμικού κόσμου κατά του Ισραήλ και να ενισχύσει γεωπολιτικά την επιρροή του. 

Για σφαγές στη Λωρίδα της Γάζας και για επαίσχυντες μεθόδους που στερούνται κάθε ηθικής βάσης κατηγόρησε το Ισραήλ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος ΔΙκαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Όπως είπε, τα αντανακλαστικά του Ισραήλ είναι εκείνα «μιας οργάνωσης και όχι ενός κράτους» και ως εκ τούτου το Ισραήλ θα καταλήξει να αντιμετωπίζεται ως οργάνωση. Δεν μας λέει όμως για τους δικούς του βομβαρδισμούς στο Ιράκ και στη Συρία κατά αμάχων. Για τις χιλιάδες πολιτικούς κρατουμένους στις τουρκικές φυλακές.

Οι δυσανάλογες επιθέσεις στη Γάζα, οι οποίες στερούνται κάθε ηθικής βάσης, μπορεί να οδηγήσουν το Ισραήλ σε μια θέση που δεν αναμένει και δεν θέλει το ίδιο στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Οι βομβαρδισμοί αμάχων οικισμών, η σκόπιμη δολοφονία αμάχων, η παρεμπόδιση οχημάτων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή και η προσπάθεια να παρουσιαστούν όλα αυτά ως κατόρθωμα, δεν μπορεί παρά να είναι τα αντανακλαστικά μιας οργάνωσης και όχι ενός κράτους. Το Ισραήλ πρέπει να θυμάται ότι αν συμπεριφέρεται ως οργάνωση και όχι ως κράτος, θα καταλήξει να αντιμετωπίζεται ως οργάνωση».

Σχετικά Άρθρα

Ομέρ Τσελίκ: Σε εξέλιξη η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στους BRICS

otavoice

Ανάβουν τα φώτα της 88ης ΔΕΘ – Τιμώμενη Χώρα η Γερμανία

otavoice

Νέα εξέταση αίματος προβλέπει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου στα επόμενα 30 χρόνια

otavoice

Αδύνατη η ρυμούλκηση του “Sounion”- Αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις

otavoice

Ναυάγιο σκάφους με μετανάστες στη Μάγχη –10 νεκροί- Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη

otavoice

Μπανγκλαντές: Στους 71 οι νεκροί από τις πλημμύρες- Φόβοι για υδατογενείς νόσους

otavoice