OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γ. Χατζηδάκης-Το δίλημμα της Ηλιούπολης: «Μπροστά με έργα ή επιστροφή στο παρελθόν;»

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης που διεκδικεί στο δεύτερο γύρο  την επανεκλογή του,  απέναντι στον υποψήφιο Στάθη Ψυρρόπουλο εγκαλεί τον αντίπαλο του για απόδραση από ένα πραγματικό διάλογο θέσεων δείγμα της έλλειψης πολιτικού λόγου προτάσεων και θέσεων. Ο κ. Χατζηδάκης μεταξύ άλλων επισημαίνει πως δεν είναι ώρα για πειράματα με αρνητικές επιπτώσεις στην πόλη και πως η εμπειρία και η εντιμότητα πρέπει να κερδίσουν.

Αναλυτικά σε δήλωση του ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει:

Ζητήσαμε ένα debate ουσίας, για μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων για την Ηλιούπολη, αλλά ο κ. Ψυρρόπουλος κρύβεται.

Αν έχει σχέδιο για την πόλη, αν έχει ψήγματα προτάσεων, αν έχει έστω κάτι να παρουσιάσει για το μέλλον της Ηλιούπολης, ας το κάνει τώρα. Ειδάλλως, ας κρυφτεί μέχρι την Κυριακή πίσω από τα social media και τα συστήματα που έχουν αναλάβει την καθοδήγησή του.

Η Ηλιούπολη είναι πολύ ψηλά στις καρδιές μας για να την προσγειώσουμε απότομα.
Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, έχουμε βάλει την πόλη σε σωστή τροχιά, πάνω σε ράγες ανάπτυξης και προοπτικής και δεν πρέπει να γυρίσουμε ξανά σε λογικές του παρασκηνίου και του παρελθόντος…

Eμείς πήραμε τον δύσκολο δρόμο των έργων και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων!!!

Το δίλημμα της Κυριακής είναι καθαρό:

Μπροστά με έργα ή επιστροφή στο παρελθόν με εξαρτήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος, που δεν υπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών!

Μπροστά με εμπιστοσύνη στην εμπειρία και την εντιμότητα του Γιώργου Χατζηδάκη ή πειράματα με άγνωστη προοπτική και αρνητικές επιπτώσεις για τον Δήμο και τους κατοίκους του;

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice