OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ελευσίνας: Ψήφο κατά συνείδηση στο β’ γύρο, από την παράταξη Χρηστάκη “Κοινωνία Δημοτών”

Ψήφο κατά συνείδηση και χωρίς καμιά παρέμβαση, για την δεύτερη Κυριακή ανακοίνωσε η παράταξη “Κοινωνία Δημοτών” του υποψηφίου δημάρχου Χρ. Χρηστάκη, στο δήμο Ελευσίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:

H λαϊκή ετυμηγορία δεν μας επέτρεψε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας για πρόκριση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ένας στόχος που υπαγορεύτηκε από το όραμά μας για την Ελευσίνα και την Μαγούλα έτσι όπως αυτό αποτυπώθηκε στο Πρόγραμμά μας που διανεμήθηκε ευρέως στους συμπολίτες μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες της Ελευσίνας και της Μαγούλας που μας ακολούθησαν και μας εμπιστεύτηκαν.
Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους υποψηφίους-ες του Συνδυασμού μας που
συμπορεύτηκαν σε αυτόν τον ωραίο και τίμιο αγώνα που δώσαμε χωρίς εκπτώσεις στις αρχές και τις αξίες μας.

Εκλέχτηκαν από το Συνδυασμό μας ως Δημοτικοί Σύμβουλοι οι Χρηστάκης Χρήστος, Ζερβού Ντίνα, Αγριμάκης Κωνσταντίνος και ως Τοπική Σύμβουλος Ελευσίνας η Λογοθέτη Μαρία – Μαρουσώ.

Το βράδυ της Κυριακής 8/10/2023 αντιπροσωπεία μας επισκέφθηκε στα εκλογικά τους κέντρα τους δύο προκριθέντες υποψήφιους Δημάρχους, τον κ. Οικονόμου και τον κ. Γεωργόπουλο και τους συνεχάρη για την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο.

Ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής και με αίσθηση ευθύνης απέναντι σε όλους-ες τους ψηφοφόρους μας και γενικότερα όλους τους συνδημότες-τισσες και με δεδομένο ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο εμείς θα προωθήσουμε τις διακριτές θέσεις μας και το πρόγραμμά μας για το καλό του Δήμου, η χθεσινή Συνέλευση του Συνδυασμού μας ομόφωνα αποφάσισε να μην ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου αφήνοντας όλους-ες να αποφασίσουν με βάση την συνείδησή τους και χωρίς δική μας παρέμβαση.

Ήδη την θέση μας αυτή γνωστοποιήσαμε και επίσημα στους δύο διεκδικητές της αναμέτρησης της Κυριακής σε συναντήσεις που είχαμε κατόπιν πρόσκλησής τους.

Ο Επικεφαλής
Χρήστος Χρηστάκης

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice

Γ.Χατζημάρκος: Αύξηση προϋπολογισμού για ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

otavoice