OTA VOICE
Απόψεις

Πατριωτικό μέτωπο ελπίδας… χωρίς ψεγάδια και στίγματα

Γράφει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές δεν είναι η αυτοδυναμία αλλά η εμφάνιση ενός καθαρού πατριωτικού μετώπου χωρίς ψεγάδια και στίγματα.

Μετά τις ευρωεκλογές δείχνει να είναι ανεπιστρεπτί η καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ και η εξαφάνιση του πολιτικού του ετέρου. Η καταγραφή μιας διαφοράς στην περιοχή των δέκα ποσοστιαίων μονάδων δείχνει ότι μέσα σε ένα μήνα το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι αυτή η διαφορά να διευρυνθεί. Προσωπικά αυτό δεν με απασχολεί.

Με ενδιαφέρει αν μπορεί στη νέα Βουλή να υπάρξουν δυνάμεις που θα υπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα και κυρίως θα έχουν καθαρό πατριωτικό προσανατολισμό.Δυνάμεις που δεν θα αποτελούν το άλλοθι σε όσους καλλιεργούν διχαστικά αφηγήματα ή ακροδεξιά διλήμματα ενοχοποιώντας αξίες και ιδέες , όπως η πατρίδα.Δυνάμεις που δεν θα είναι το παράδειγμα προς αποφυγή και που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικές σε κρίσιμα εθνικές στιγμές.Δυνάμεις που έπαιξαν το παιχνίδι τους αθέλητα ή ηθελημένα. 

Με ενδιαφέρει να μην εμφανίζεται ο πατριωτικός χώρος ιδιοκτησία ακραίων κύκλων και αμφιλεγόμενων προσώπων.

Με ενδιαφέρει να ξαναζωντανέψει η αγάπη για την πατρίδα , γιατί μόνο έτσι θα μεγαλώσουμε γενιές Ελλήνων που θα σηκώσουν ψηλά τον Ελληνισμό.

Με ενδιαφέρει να μεταδώσουμε τα προτάγματα της ελληνικής ιδέας που αρνούνται το σκοτάδι και πλημμυρίζουν φως.

Δεν με ενδιαφέρει να ενώσουμε συστημικά κομμάτια μιας ξεχαρβαλωμένης ορχήστρας ακραίων οργάνων που παίζουν εμβατήρια μίσους αλλά να αναδείξουμε την δύναμη που κρύβει το μεγαλείο του ελληνισμού και να εργαστούμε για την ανοικοδόμηση της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό για μένα είναι το ζητούμενο και για αυτό εργάζομαι.

Σχετικά Άρθρα

Η ερημοποίηση της υπαίθρου, ο Έλον Μασκ και η ευθύνη μας για τον τόπο

otavoice

Ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, για την στήριξη των Κτηνοτρόφων

otavoice

Η απόχη και η αποχή, του Γιάννη Γκουντιού

otavoice

Ελίζα Βόζεμπεργκ: “Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετήσω τα εθνικά μας συμφέροντα”

otavoice

Η Ελλάδα γερνάει και δεν γεννάει

otavoice

Μ. Βελεγράκης: Η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός πολιτικο – διοικητικός

otavoice