OTA VOICE
Uncategorized

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη στο Μέιν – Σε lockdown το Λιούστον

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει η Αστυνομία και ο Στρατός στο Μέιν των ΗΠΑ για να εντοπίσουν τον ένοπλο μακελάρη που σκότωσε 18 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες. Ο 40χρονος δράστης, με παρελθόν ψυχιατρικών προβλημάτων αλλά και καλή γνώση στον χειρισμό όπλων – καθώς ήταν ο ίδιος εκπαιδευτής – άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε διαφορετικά σημεία της πόλης Λιούστον.

Κάμερα ασφαλείας κέντρου που φιλοξενεί αίθουσα μπόουλινγκ κατέγραψε τον άνδρα να κρατά ένα ημιαυτόματο τουφέκι. Τα στοιχεία της αστυνομίας για τον ύποπτο δεν είναι καθόλου καθησυχαστικά.

Πρόκειται για τον 40χρονο εκπαιδευτή όπλων Ρόμπερτ Καρντ ο οποίος υπηρέτησε επί 20ετία στον αμερικανικό στρατό και απασχόλησε στο παρελθόν τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία και άλλα αδικήματα. Ο ίδιος είχε νοσηλευτεί το καλοκαίρι για δύο εβδομάδες σε ψυχιατρική κλινική επειδή άκουγε φωνές.

Η φωτογραφία του δώθηκε στη δημοσιότητα καλώντας όποιον τον δει να ενημερώσει τις αρχές, ενώ κλείνουν όλες οι επιχειρήσεις και τα σχολεία της πόλης και οι πολίτες μέσω διαδικτύου, καλούνται να κλειστούν στα σπίτια τους.

Το αυτοκίνητο του Ρόμπερτ Καρντ εντοπίζεται 12 χιλιόμετρα από την Λιούιστον, στην πόλη Λίσμπον όπου επίσης απαγορεύεται η κυκλοφορία και περίπολοι από ένοπλους αστυνομικούς με ισχυρούς προβολείς χτενίζουν την περιοχή, ενώ υπό ισχυρή αστυνομική φρούρηση και το νοσοκομείο της Λιούιστον όπου έχουν μεταφερθεί οι νεκροί και οι τραυματίες του μακελειού.

Το μακελειό στη Λιούιστον στη δεύτερη σε πληθυσμό πόλης του Μέιν είναι το φονικότερο από τα τουλάχιστον 500 ανάλογα αιματηρά επεισόδια του τελευταίου χρόνου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχετικά Άρθρα

Επέστρεψε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης – “Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαφράφουν…”

otavoice

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο και απαιτητικό σχεδιασμό»

otavoice

Δ. Κοζάνης: Άλλες 52 στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς και δεσποζόμενων ζώων

otavoice

Πατέρας 19χρονου: Όλα είναι σάπια, κατεστραμμένα, δεν υπάρχει άδεια πουθενά

otavoice

Ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία: Κίεβο, Σούμι και Χάρκοβο στο στόχαστρο

otavoice

Χαμηλότερο τζίρο από το 2023 οι εμπορικές επιχειρήσεις στις θερινές εκπτώσεις

otavoice