OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Λάρισα: Σήμερα η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς

Συναυλία Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης για τους πλημμυροπαθείς διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με την συμμετοχή και την επιμέλεια του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Η ανακοίνωσή τους:

Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η μεγάλη συναυλία Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης στους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με την συμμετοχή και την επιμέλεια του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και σύνθημα «Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας / Να γίνει φως η αλληλεγγύη μας!». Θα διεξαχθεί στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Η συναυλία επιδιώκει να αναδείξει όλα τα αιτήματα των επιτροπών αγώνα πλημμυροπαθών, των στεκιών αλληλεγγύης που στήθηκαν σε γειτονιές και χωριά, των σωματείων και των συλλόγων για 100% αποζημίωση και στήριξη των πληγέντων αλλά και τον καλλιτεχνών που έχουν υποστεί σημαντική οικονομική ζημιά και καταστροφή στον εξοπλισμό τους. Ταυτόχρονα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο ταμείο αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών όπως για παράδειγμα για αγορά χρωμάτων ώστε να βαφούν από την αρχή κατοικίες που έχουν πληγεί.

Για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε για την εξασφάλιση κλειστού χώρου της συναυλίας στη Λάρισα θα δημοσιοποιήσουμε το επόμενο διάστημα γραπτό υπόμνημα διαμαρτυρίας.

Για την οικονομική στήριξη των δράσεων αλληλεγγύης στους πληγέντες θα διατίθεται κουπόνι των 5€ στο χώρο της Συναυλίας. Για του πληγέντες θα διατίθενται δωρεάν προσκλήσεις συμμετοχής.

H σειρά εμφάνισης με τις αλλαγές που έχουν γίνει ώστε να εξυπηρετηθούν οι συνάδελφοι που φιλοξενούμε από άλλες πόλεις. Να δείξουμε όλοι κατανόηση για να βγει σε πέρας αυτή η μεγάλη παραγωγή.

Σχετικά Άρθρα

Συμφωνία για την ηλεκτρική διασύνδεση με Κύπρο – Πώς θα καταστεί βιώσιμο το έργο

otavoice

Πατέρας 19χρονου: Όλα είναι σάπια, κατεστραμμένα, δεν υπάρχει άδεια πουθενά

otavoice

Εντείνεται η πίεση στον Νετανιάχου για μία συμφωνία – Νέο ισραηλινό χτύπημα σε αμάχους

otavoice

Στα 1,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα η επιδότηση Σεπτεμβρίου

otavoice

Ουκρανία: 3 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις στις επαρχίες Ζαπορίζια και Ντνιπροπετρόφσκ

otavoice

O Πούτιν αψήφησε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και επισκέφθηκε τη Μογγολία

otavoice