OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αδιανόητο! Προσήχθη Παλαιστίνιος γιατί ύψωσε την σημαία της χώρας του, στο Σύνταγμα

Ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση της ΕΛΑΣ να σχηματίσει ποινική δικογραφία κατά ενός Παλαιστίνιου μόνο και μόνο, επειδή ύψωσε σε κολώνα στην πλατεία Συντάγματος την σημαία της πατρίδας του, ενώ κρατούσε και κουνούσε και την ελληνική. Δίνουμε εξετάσεις υποταγής στο Τελ Αβίβ; 

Ταυτοποιήθηκε και προσήχθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα κυκλώματα κατευθυνόμενα στο διαδίκτυο συνεπικουρούμενα από συγκεκριμένους κύκλους ανέφεραν ψευδώς ότι ο παλαιστίνιος κατέβασε την ελληνική σημαία για να τοποθετήσει την παλαιστινιακή. Ποιο ψευδές δεν γίνεται. Η αλήθεια έχει αποτυπωθεί σε βίντεο και εικόνες όπου δείχνουν ξεκάθαρα ότι ουδέποτε συνέβη κάτι προσβλητικό κατά της Ελλάδας, απεναντίας. 

Μόνο τυχαία δεν είναι η κίνηση της ΕΛΑΣ …. αυτής που άφησε 200 Κροάτες χούλιγκανς να διασχίσουν ανενόχλητοι όλη τη χώρα και να δολοφονήσουν τον άτυχο Μιχάλη Κατσούρη!!! 

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice

ΕΛΑΣ: Αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς – Έχουν εξιχνιασθεί 78 υποθέσεις

otavoice

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice