OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ξεκινάει η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου

Ολοκληρώθηκαν πλέον όλες οι σχετικές διαδικασίες και έχει ανακηρυχθεί ο τελικός ανάδοχος του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, για τη Δημοτική Κοινότητα Κ. Νευροκοπίου.

Ήδη, ο δήμαρχος Νευροκοπίου κ. Κυριακίδης, συνυπέγραψε την σύμβαση του έργου με τον ανάδοχο κ. Ευθυβούλη και πολύ σύντομα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο εδώ και πολλά χρόνια, συνολικού προϋπολογισμού 2.050.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το έργο είχε περάσει ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ακολουθήθηκε η απαραίτητη διαδικασία ελέγχου και πλέον φτάσαμε στις υπογραφές με τον ανάδοχο εργολάβο.

Για το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Κ. Νευροκοπίου, αλλά και για το έργο της αποχέτευσης για το οποίο έχει αναδειχθεί εργολάβος, ο δήμαρχος Νευροκοπίου κ. Κυριακίδης, επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που γίνονται στο Νευροκόπι και «μαζί μ’ εκείνο της αποχέτευσης, είναι τα δύο μεγαλύτερα έργα στο Νευροκόπι».

Με τις εργασίες που θα ακολουθήσουν, θα τοποθετηθεί ένα ολοκαίνουριο δίκτυο ύδρευσης, με σύστημα τηλεμετρίας, ρολόγια ηλεκτρονικά που θα μετράνε με bluetooth τις συνδέσεις».

Να σημειωθεί ότι το έργο της αποχέτευσης έχει συνολικό προϋπολογισμό 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα δύο έργα θα προχωρούν ταυτόχρονα, ώστε να γίνουν κομμάτι – κομμάτι τα έργα, να αλλαχθούν τα πάντα στο Νευροκόπι και όταν τελειώσει θα γίνει η επισκευή των δρόμων.

Πηγή: http://www.proinos-typos.gr

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice