OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Θυελλώδεις άνεμοι στη Θεσσαλονίκη- Προβλήματα με πτήσεις στο αεροδρόμιο, πτώσεις δέντρων

Απότομη αλλαγή του σκηνικού του καιρού με το κρύο και τους ανέμους να έχουν τον πρώτο λόγο. Ισχυροί βοριάδες πνέουν σήμερα Σάββατο (18/11) στη Θεσσαλονίκη, ρίχνοντας αισθητά τη θερμοκρασία.

Οι άνεμοι που πνέουν στο Θερμαϊκό κόλπο φτάνουν τα 9 μποφόρ, κάτι που δημιούργησε μικροπροβλήματα, καθώς ήδη καταγράφηκαν αρκετές πτώσεις δέντρων, τρεις εκ των οποίων σε οχήματα προκαλώντας υλικές ζημίες. Επίσης πτώση δέντρου είχαμε σε στέγαστρο πρατηρίου υγρών καυσίμων με αποτέλεσμα αυτό να μετακινηθεί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί από τις πρωινές ώρες 22 κλήσεις με αιτήματα την απομάκρυνση δέντρων που ξεριζώθηκαν από τις ριπές του ανέμου.

Μέχρι στιγμής πυροσβέστες επενέβησαν σε 18 περιπτώσεις που αφορούσαν πτώσεις δέντρων, στους δήμους Θεσσαλονίκης, Δέλτα, Καλαμαριάς και Παύλου Μελά.

Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πρόβλημα και στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” αφού τουλάχιστον τρεις πτήσεις, δύο από την Αθήνα και μία από τη Μάλτα δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν.

Εντυπωσιακές εικόνες από την μανία που χτυπάνε οι θυελλώδεις άνεμοι το ιστορικό αντιτορπιλικό “Βέλος”, το οποίο είναι αγκυροβολημένο στη Νέα Παραλία.

Πηγή πλ.: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Ιράν: Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραϊσί συνετρίβη λόγω «δυσχερών καιρικών συνθηκών»

otavoice

Χαμηλότερο τζίρο από το 2023 οι εμπορικές επιχειρήσεις στις θερινές εκπτώσεις

otavoice

Πιο προβλέψιμη η Καμάλα Χάρις από τον Τραμπ εκτιμά η Ρωσία

otavoice

Σεισμός στη Γερμανία: Πρωτιά στη Θουριγγία για το ακροδεξιό AfD – Δεύτερο στη Σαξονία

otavoice

Μικρή μείωση στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ σε σχέση με τον Αύγουστο

otavoice

Π. Γερουλάνος: «Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, δεν με κρατάει κανένας»

otavoice