OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κέρκυρα: Έπεσαν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους που έφτασαν 11 μποφόρ

Σε 20 κλήσεις ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία χθες Σάββατο στα Ιόνια Νησιά εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και των έντονων βροχοπτώσεων.

Συγκεκριμένα επενέβη σε 18 περιπτώσεις για κοπές δέντρων και σε δυο περιπτώσεις για την απομάκρυνση επικίνδυνων αντικειμένων. Στην Κέρκυρα η πυροσβεστική προχώρησε στην κοπή δέντρων σε 8 περιπτώσεις και συγκεκριμένα στο Σιδάρι, στην περιοχή Σγόμπου, σε Κομμένο, Γαστούρι και Τρουμπέτα ενώ απομάκρυνε και επικίνδυνα αντικείμενα από το κέντρο της πόλης. Παράλληλα προκλήθηκαν και διακοπές ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές του νησιού με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση.

Οι ριπές του ανέμου τη νύχτα, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό Βαλανειού βόρειας Κέρκυρας, έφτασαν τα 11 μποφόρ. Να σημειωθεί ότι και σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία στον νομό βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής.

Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας- Ηγουμενίτσας και Λευκίμμης -Ηγουμενίτσας λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται μόνο από τα κλειστού τύπου πλοία.

Σχετικά Άρθρα

Π. Γερουλάνος: «Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, δεν με κρατάει κανένας»

otavoice

Χ. Δούκας: Το πρόβλημα στη χώρα είναι να αλλάξεις το σύστημα διακυβέρνησης, τα συμφέροντα, τις ελίτ

otavoice

Το Κίεβο εξαπέλυσε κύματα επιθέσεων με στόχο διυλιστήριο και ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς

otavoice

Ευθύμιος Λέκκας: Με φοβίζει η τάση ερημοποίησης, στη Θεσσαλία

otavoice

Θλίψη για το θάνατο του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη

otavoice

88η ΔΕΘ: Εκπαίδευση,τεχνολογία, έρευνα και καινοτομία στο αφιέρωμα AKADEMIA

otavoice