OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σόου του NBAer Ενές Καντέρ στο κλειστό των Βριλησσίων, καλεσμένος του δημάρχου Γ. Πισιμίση

Τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών του ΓΣ Βριλησσίων αλλά και του ΑΟ Βριλησσιακού συνάντησε ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ Ενές Καντέρ προσκεκλημένος της δημοτικής  παράταξης “συνεργασία – ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ” του νεοεκλεγμένου δημάρχου Γιάννη Πισιμίση.

Ο φιλέλληνας Αμερικανός αθλητής με τις τουρκικές ρίζες και καριέρα σε Boston Celtics, Blazers, Utah Jazz, New York Knicks και Oklahoma City Thunder, που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση για την υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που αγαπούν, το άθλημα σε μια εκδήλωση που αποδεικνύει πως το μπάσκετ και ο αθλητισμός μας ενώνει.

Εκατοντάδες παιδιά σε ένα κατάμεστο κλειστό γήπεδο είχαν την ευκαιρία να “κοντραριστούν¨ στο τερέν με τον σπουδαίο παίκτη και να εισπράξουν ουκ ολίγες φιλικές τάπες…ενώ ο Ενές Καντέρ μοίρασε άφθονα αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:

“Ευχαριστώ θερμά τον Ενές Καντέρ για την πολύ όμορφη εκδήλωση στο κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων. Ο Ενές έδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτός από μεγάλος αθλητής είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Ευχαριστώ θερμά και τους συλλόγους μπάσκετ της πόλης μας, τον ΑΟ Βριλησσιακός και τον ΓΣ Βριλήσσια για τη θερμή τους συμμετοχή, το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ “Κρίκος” του Δήμου μας και τους εκατοντάδες συμπολίτες μας όλων των ηλικιών που γέμισαν ασφυκτικά το Κλειστό!
Το μπάσκετ μας ενώνει!”

Σχετικά Άρθρα

Στο δημαρχείο Γλυφάδας, συναντήθηκαν Ν. Χαρδαλιάς – Γ. Παπανικολάου

otavoice

«Youth Festival»: Γιορτή νεολαίας 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στο Δ. Ωραιοκάστρου

otavoice

Δήμος Αίγινας: Πρόγραμμα 15ου Aegina Fistiki Fest

otavoice

Σημαντικές παρεμβάσεις από την παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» στο Δημοτικό Συμβούλιο

otavoice

Πρεμιέρα σήμερα στα “ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2024”: Οι δύο πρώτες εκδηλώσεις

otavoice

Δήμαρχος Πλατανιά: Διεκδίκηση απόδοσης ποσοστού από το Τέλος Ανθεκτικότητας, στους ΟΤΑ

otavoice