OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Θετικό το πρόσημο της απερχόμενης διοίκησης

Αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες διοικήσεις του Αυτοκινητοδρομίου ήταν η προηγούμενη του κ.Παπαβασιλείου ο οποίος με την σωστή συνεργασία με όλα τα μέλη της διοικήσεως και ιδιαίτερα με τον προεδρο της ΛΑΜΣ κ. Μαριο Ζιχναλη, πέρασε καινοτόμες ιδέες και ηρθαν όπως ήταν φυσικό θετικά αποτελέσματα για το μοναδικό ασφαλή χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στα Βαλκάνια.

Γράφει ο Βασίλης Περδικίδης

Πάντα όμως, ο εχθρός του καλού θα είναι το καλύτερο.Παρά τις προσωπικές μου διαφορές με τον πρωην δημαρχο κ.Αλέξανδρο Χρυσάφη γιατί δεν πραγματοποιησε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δημου, του Δημοτικού Συμβουλίου και της Αποκεντρωμένης Κεντρικής Μακεδονίας ΠΡΕΠΕΙ να αναγνωρίσω ότι η Διοικηση του Αυτοκινητοδρομίου αφομοιωνοντας ότι καταφερε να πραγματοποιήσει η διοίκηση Παπαβασιλείου και βάζοντας τις δικές της πινελιές αναβάθμισε περισσότερο τον Αθλητικό χώρο. Σαφέστατα δεν είχε να αντιμετωπίσει θέματα όπως οικονομική κρίση ,covid που ήταν καταστροφικές για την διοίκηση Παπαβασιλείου και παρ΄όλα αυτα τα κατάφερε αλλά και στην διοίκηση της Δημοτικής Αρχης του κ.Αλέξανδρου Χρυσάφη και φυσικά σε όλο το Δ.Σ του Αυτοκινητοδρομίου αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν ήταν μόνο το πλήρες πρόγραμμα όλο τον χρόνο, ήταν η άμεση λύση σε όλα τα θεματα που δημιουργηθηκαν ,ηταν η ικανοποίηση των χρηστων της πίστας , τα καινούργια και περισσότερα event και θα σταθώ στο ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ! Η Διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου υπέγραψε συμβαση και έκλεισε δια παντός το πρόβλημα της χρονομέτρησης υπογράφοντας με τους Παγκόσμιους της ΛΑΜΣ , το s-timming!

Oι άνθρωποι αφησαν άμεσα το αποτυπωμα της πείρας που έχουν αποκτήσει από τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ταχύτητας με αγωνες στις ΗΠΑ ,στον Καναδά , το Μεξικό ,την Αργεντινή, την Βραζιλία, το Πορτιμάο, της Πορτογαλίας του Σαξερινγκ της Σαξωνίας και οπου αλλου δεν μπορω να θυμηθώ , σε πίστες της κορυφής του Αθλήματος , της F1 και του MOTO GP , γράμμωσαν όλη την πίστα ,έδωσαν εικόνα και αποτελέσματα στις ομάδες άμεσα και συγχρονα, κατα διαστηματα στην πίστα για να βλέπουν που ειναι γρηγοροι και που οχι ωστε να βελτιωνονται και συνολικά αποτελέσματα στις καφετέριες στο διαδίκτυο να μπορούν να παρακολουθουν τα γυρολόγια από τα κινητά τους οι μηχανικοί και φυσικά εντύπως με περισσότερα άτομα στους μεγάλους αγώνες ,άμεσα γιατί οι οδηγοί μόλις τερματίσουν δεν μπορούν να ανοίξουν ουτε τα κινητά τους!

Εδω θα ηταν παραλειψη αν δεν ανέφερε το όνομα του Οδυσσέα Παπαδημητρίου που προσέφερε τέσσερις (4) τεράστιες οθόνες και υλικά για να πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι της S-T;IMMING την δουλειά τους χωρίς το παραμικρό κόστος για το Αυτοκινητοδρόμιο. Οι ανθρωποι πήραν μια χρονομέτρηση της Λιθινης Εποχής και παρουσίασαν Χρονομετρηση Παγκοσμίου Επιπέδου αφηνοντας αφωνους τους χρήστες της πίστας αφιλοκερδώς και μειωνοντας τα εξοδα για την χρονομέτρηση, (για τα οποία κόβουν τιμολόγιο) που ειναι το σημαντικότερο για κάθε οδηγό!

Προσωπικά εύχομαι η νέα διοίκηση να επιτύχει ακόμη περισσότερα!

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Π: Νέο Πρόγραμμα για φοιτητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

otavoice

Π.Δ.Ε: Άμεση κινητοποίηση για τη φωτιά στο Γομοστό και την προστασία της δημόσιας υγείας

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση 2,2 εκ. για την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου Αμφίκλειας

otavoice

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice