OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα από αγρότες και κτηνοτρόφους στην 30η Agrotica

Μήμυμα κλιμάκωσης του αγώνα τους στέλνουν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη  αγρότες και κτηνοτρόφοι απαντώντας στις χθεσινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Σήμερα Σάββατο στις 12 μ. στην Έκθεση «Agrotica» HELEXPO  καταφτάσουν οργανωμένα στη Θεσσαλονίκη με τους Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες, τις Συντονιστικές Επιτροπές των Μπλόκων,στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή να αναμένεται να στείλει μήνυμα αποφασιστικής κλιμάκωσης, ειδικά μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή την Παρασκευή, όπου όπως λένε οι αγρότες  παρουσίασε τα ίδια ψίχουλα ως ενισχύσεις.

Σύνθημα τους:  «Ενισχύουμε τα μπλόκα, συντονιζόμαστε πανελλαδικά, δεν κάνουμε βήμα πίσω αν δεν δικαιωθούμε. Διεκδικούμε την επιβίωσή μας ως αγρότες, να παραμείνουμε στα χωριά και στις καλλιέργειές μας».

Άλλωστε στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκονται από την Πέμπτη παραταγμένα εκατοντάδες τρακτέρ των αγροτών της Μακεδονίας, ενώ καθημερινές είναι και οι συντονισμένες πολύμορφες δράσεις σε όλη τη χώρα.

Τα περίπου 350 τρακτέρ παραμένουν στο νότιο τόξο της ΔΕΘ, καθώς και τα πολυάριθμα μπλόκα των αγροτών σε όλη τη χώρα, που ενισχύονται δηλώνοντας την πρόθεση των αγροτών να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Έφυγαν και οι τελευταίοι αδειούχοι του Ιουλίου

otavoice

Σε Λάρισα και Κόρινθο τα νέα κρούσματα πανώλης

otavoice

Ισραήλ: 9 νεκροί, 34 τραυματίες μετά την εκτόξευση ρουκετών από τον Λίβανο

otavoice

Ιρλανδία: «Απάνθρωπο και επαίσχυντο» το ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο

otavoice

Ελληνική Λύση: Υπό την ανοχή Μητσοτάκη η βεβήλωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους στο Παρίσι

otavoice

Δολοφονικό πλήγμα του Ισραήλ σε σχολείο στην Γάζα- 30 νεκροί, πολλά παιδιά

otavoice