OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνεχίζει στο πλευρό του Μώραλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Πειραιά

Στη συνάντηση στελεχών του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, την Πέμπτη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης άνοιξε τα χαρτιά του και ξεκαθάρισε προς όλες τις κατευθύνσεις (κυρίως προς τη ΝΔ) ότι στηρίζει τη δημοτική παράταξη «Πειραιάς Νικητής» της οποίας είναι συνιδρυτής και έδωσε το σύνθημα της έναρξης του προεκλογικού αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρέμβαση του ανέφερε:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την Δημοτική Αρχή με όλες μου τις δυνάμεις και σε όλα τα επίπεδα. Στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος μέσω παρεμβάσεων στο πράσινο, με την κατασκευή και επισκευή πλατειών, αθλητικών χώρων, παιδικών χαρών αλλά και στον πολιτιστικό τομέα με σειρά εκδηλώσεων που άφησαν ισχυρό στίγμα. Παράλληλα, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην καθημερινή στήριξή μας στο φιλανθρωπικό έργο της ΚΟΔΕΠ και φυσικά της Μητρόπολης Πειραιά, σε κάθε προσπάθεια της οποίας είμαστε και θα είμαστε αρωγοί».

Ενώ διευκρίνισε ότι «όλες αυτές τις δράσεις τις δρομολόγησα για να συνδράμω έμπρακτα στο έργο της Δημοτικής Αρχής χωρίς να περιμένω κανένα προσωπικό όφελος ή αντάλλαγμα. Χωρίς να έχω καμία δουλειά ή δοσοληψία με την οποία να υπάρχει εμπλοκή του Δήμου. Μοναδικό μου κίνητρο η αγάπη μου για τον Πειραιά».

Ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι:

«Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι παρά τα σενάρια που καλλιεργούν κάποιοι, δεν επιθυμώ να έχω καμία επιπλέον δραστηριότητα στην Ελλάδα και τον Πειραιά. Είναι αυτονόητο ότι το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον για τον συνδυασμό μας, που τον θεωρώ άλλωστε και δικό μου δημιούργημα».

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του OTAVOICE για τον Πειραιά θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η ισορροπία μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη-Νέας Δημοκρατίας στην περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρήσει σε διαφορετική επιλογή υποψηφίου για τον Δήμο Πειραιά.

Μετά τη χθεσινοβραδινή παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την συνεδρίαση του συνδυασμού και την πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη αναμένουμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν στην Πειραιώς μια διαφορετική υποψηφιότητα, όπως αυτή του Βασίλη Κορκίδη, που είχαμε αναφέρει.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν τελικά ο διαχωρισμός στα αυτοδιοικητικά μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νέας Δημοκρατίας δημιουργήσει τριβές ή αποτελεί μια κίνηση τακτικής για να ξεπεραστεί η σκόπελος της απλής αναλογικής που προϋποθέτει συνεργασίες, μιας και καμιά δημοτική παράταξη δεν μπορεί στον Πειραιά να συγκεντρώσει ποσοστά πάνω από 50% και να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice