OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πλημμύρισε με τρακτέρ και χιλιάδες κόσμου η πλατεία Συντάγματος (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Στο Σύνταγμα φθάνουν συνεχώς τρακτέρ των βιοπαλαιστών αγροτών που παλεύουν για τα δίκαια αιτήματα τους, για την επιβίωσή τους. Τα τρακτέρ με αναμμένα φώτα και παρατεταμένα κορναρίσματα καταφθάνουν στην πλατεία Συντάγματος, με τον κόσμο να χειροκροτεί.

Το Σύνταγμα είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτο όπως και οι γύρω δρόμοι! Ένα συγκλονιστικό λαϊκό συλλαλητήριο! 

Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων κατακλύζουν την πλατεία Συντάγματος, με τα μπλοκ τους από Θεσσαλία και κεντρική Μακεδονία και πίσω τους αγρότες από Στερεά και Εύβοια. Ακολουθούν τα μπλοκ από Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο.

Στη συνέχεια απλώνονται τα δεκάδες σωματεία της Αττικής που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα, με χιλιάδες εργαζόμενους από όλους τους κλάδους να δίνουν το «παρών».

Στην Αθήνα έφθασαν οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ τους για το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο Σύνταγμα. Τα τρακτέρ που θα συγκεντρωθούν φαίνεται πως θα ξεπεράσουν τα 200, αριθμός μεγαλύτερος από αυτόν που αναμενόταν.

Πρώτοι έφθασαν στο κέντρο οι αγρότες της Εύβοιας, οι οποίοι συναντήθηκαν με μια ομάδα αγροτών από την Κρήτη που έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, έτοιμοι για την κινητοποίηση με πανό και συνθήματα. Οι αγρότες του Ηρακλείου και των Χανίων συναντήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2, δίνοντας ραντεβού για το μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα στο Σύνταγμα.

Δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη συγκέντρωση και ήδη τα τρακτέρ έχουν καταφτάσει και σταθμεύσει στο Σύνταγμα, όπως δείχνει και το βίντεο του 902.gr.

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Δίνουμε αγώνα επιβίωσης τονίζουν οι αγρότες της Καρδίτσας και της Λάρισας, οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία τους από την Ομόνοια στο Σύνταγμα.

Σχετικά Άρθρα

Τραγωδία- Πολύνεκρο τροχαίο στην Πύργου-Κυπαρισσίας- Νεκρή 12χρονη και ένα βρέφος

otavoice

Θεσσαλονίκη: «ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», Κλεόβουλος Θεοτόκης

otavoice

Eurostar: Μην ταξιδεύεται στην σιδηροδρομική γραμμή Λονδίνο-Παρίσι λόγω βανδαλισμών

otavoice

Ομπάμα: Συμφωνώ με τον Πρόεδρο Μπάιντεν – Η επιλογή της Κάμαλα, η καλύτερη του απόφαση

otavoice

Πλήγματα drones της Ρωσίας σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας

otavoice

ΗΠΑ: Συνελήφθησαν στο Τέξας δύο ηγέτες του ισχυρού καρτέλ Σιναλόα του Μεξικού

otavoice