OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κουτσούμπας: Με δυνατό ΚΚΕ για την πανευρωπαϊκή αντεπίθεση – Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ

 

Μαζική και μαχητική συγκέντρωση στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο «Τέντα» στην Καλαμάτα με θέμα «Αντιπολίτευση υπάρχει και δυναμώνει! Με πιο δυνατό ΚΚΕ μπροστά στους αγώνες!», διοργάνωσε απόψε η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας του ΚΚΕ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα, που έγινε θερμά δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα όπως «ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ» και «Δυνατό ΚΚΕ αντεπίθεση λαέ» απ’ τους συγκεντρωμένους πολλοί εκ των οποίων παρακολούθησαν όρθιοι την εκδήλωση καθώς το κλειστό αποδείχτηκε μικρό να χωρέσει όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Θοδωρής Μπολέτης γραμματέας της Τομεακης Επιτροπής Μεσσηνίας.

Παρεμβάσεις στην εκδήλωση έγιναν από τους:

Νίκο Θεοδωράκη, συνταξιούχο δημοσιογράφο της ΕΡΤ, πρώην στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ, Κώστα Μπούρα, συνταξιούχο, Γιάννη Σεντεμέντε, μελισσοκόμο και πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Βασίλη Νικητόπουλο, Πολιτικό Μηχανικό, Τοπικό Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Χανδρινού Μεσσηνίας, Κατερίνα Αγγελακοπούλου, φοιτήτρια του Τμήματος Λογοθεραπίας του ΑΕΙ Καλαμάτας και Οικότροφο της Εστίας Καλαμάτας και Τάσο Σκλάβο, διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Κώστας Παρασκευάς μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Δημήτρης Τζαβάρας μέλος της γραμματείας της ΚΕ και ο Νίκος Κουτουμάνος μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

Απόσπασμα από την ομιλία Κουτσούμπα:

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που δεν φοβάται να τα βάζει με την ΕΕ και τις κατευθύνσεις της. Όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να την πιάσουν στο στόμα τους, γιατί έχουν εξαρτήσεις από αυτή. Έχουν δεσμεύσεις πρώτα από όλα απέναντι στην άρχουσα τάξη της χώρας μας, στρατηγική επιλογή της οποίας είναι η φυλακή της χώρας στην ΕΕ. Είναι δεσμευμένοι πολιτικά να την υποστηρίζουν ό,τι και να γίνει.

Γι’ αυτό, μόνο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρωψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις κάλπες θα φτάσει ηχηρό μήνυμα μέχρι τις Βρυξέλες. Ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο, ότι δεν είναι διατεθειμένος να δέχεται αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που ετοιμάζουν για εκείνον. Ότι είναι σκληρό καρύδι και θα τους βάλει εμπόδια, θα διεκδικήσει να ζει, εκείνος και τα παιδιά του, μια ζωή με αξιοπρέπεια τον 21ο αιώνα και ότι το ίδιο θέλει και για τους άλλους λαούς.

Πάμε, λοιπόν, με δύναμη και αποφασιστικότητα να δώσουμε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Πάμε να δυναμώσουμε τη συμμαχία μας, τη συμπόρευση με το ΚΚΕ. ΚΚΕ Δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ!

Στις ευρωεκλογές με δυνατό ΚΚΕ για να ετοιμάσουμε την πανευρωπαϊκή αντεπίθεση! Σπάζοντας τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη των εργαζομένων, των αγροτών, της νεολαίας μας, όλων των λαών!

Σχετικά Άρθρα

Εφευρέσεις Ελλήνων από την αρχαιότητα- Το «drone» του Αρχύτα

otavoice

Ν. Δένδιας: Υπεγράφη η επιστολή αποδοχής για τα F-35

otavoice

FBI: Δεν είμαστε σίγουροι αν τον Τράμπ, χτύπησε σφαίρα ή θραύσμα

otavoice

Συνάντηση Άσαντ – Πούτιν στη Μόσχα

otavoice

Διεθνής πρωτοβουλία του προέδρου Λούλα για την εξάλειψη της πείνας και της ακραίας φτώχειας

otavoice

Συνετρίβη ελικόπτερο Mi-28 στη Ρωσία – Νεκρά τα μέλη του πληρώματος

otavoice