OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών βραβεύτηκε από τους Έφεδρους Αξ/κούς Σερρών και Λεμεσού

Τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο βράβευσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού, στο πλαίσιο μίας λιτής, αλλά και συγκινητικής εκδήλωσης τιμής του αγώνα της ΕΟΚΑ και της μνήμης του αγωνιστή-ήρωα για την λευτεριά της Κύπρου μας Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Η απονομή των βραβείων από τους δύο Συνδέσμους αφορούσε την πολύπλευρη, ηθική και υλική, στήριξη που προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης για την επιτυχή διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αλλά και όχι μόνο αυτής.

Τόσο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών κ. Βασίλης Κατιρτζόγλου, όσο και ο κ. Δημήτρης Μικελίδης, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού, εξήραν την προσφορά του Αντιπεριφερειάρχη στην στήριξη αυτής της εκδήλωσης.

Από την πλευρά του ο κ. Σπυρόπουλος, συγκινημένος, απάντησε ότι βρισκόταν και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό όσων μάχονται για την ιστορική μνήμη και την αλήθεια, ευχόμενος να έχουν αίσιο τέλος τα δεινά που πλήττουν τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice