OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ασπροπύργου: Πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/04/2024, η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Ασπροπύργου, εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (1/5-30/10/2024).

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ασπροπύργου και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

-Προετοιμασία για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών εν όψει της αντιπυρικής περιόδου (Σχέδιο ΙΟΛΑΟΣ).

-Συζήτηση για την εφαρμογή του μέτρου προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε Εθνικούς Δρυμούς, Δάση και Ευπαθείς Περιοχές κατά την αντιπυρική περίοδο, που ανήκουν στον Δήμο Ασπροπύργου.

-Συνεργασία για την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που προκαλούν πυρκαγιές στα όρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου κ. Γιάννης Ηλίας, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε για καλό Πάσχα αλλά και για μία ήρεμη αντιπυρική περίοδο, έκανε μία σύντομη αναφορά σε ενέργειες που έχουν διενεργηθεί από τον Δήμο και την Περιφέρεια αλλά και σε όσες επίκεινται να γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα, για την αντιπυρική προστασία του Δήμου.

Εκτός του Δημάρχου κ. Γιάννη Ηλία, στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μέλη της Δημοτικής Αρχής και τα μέλη του Τ.Ε.ΣΟ.Π. ο κ. Απόστολος Κρανίτης εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, ο κ. Δημήτριος Ρουμελιώτης υποδιοικητής του Β’ τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής, ο κ. Μπατσαράς Δημήτριος διοικητής του Α.Τ. Ασπρόπυργου, ο κ. Χρήστος Κοντός τεχνικός ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας μηχανικός του Τομέα δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Μπακούρης Κωνσταντίνος, διοικητής της Π.Υ. Ελευσίνας, ο κ. Μπούγιας Πέτρος, Διοικητής της Διοίκησης ΠΥ Δυτ. Αττικής, ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος, υποδιοικητής τμήματος Π.Υ. Ελευσίνας, ο κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, προϊστάμενος του Δασαρχείου Αιγάλεω, ο κ. Βλάχος Νικόλαος μέλος του Δασαρχείου Αιγάλεω, ο κ. Π. Παπανικολάου Ευάγγελος Υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Ασπρόπυργου.

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice

Γ.Χατζημάρκος: Αύξηση προϋπολογισμού για ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

otavoice