OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

1η Έρευνα για τον τουρισμό στο Δήμο Ναυπλιέων

Μια σημαντική έρευνα για τη μέτρηση της απόδοσης καταλυμάτων  θα διενεργήσει το τμήμα τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με την εταιρεία GBRConsulting, με τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και με την υποστήριξη των τοπικών ενώσεων.

Τα δεδομένα αυτά της αγοράς είναι υψίστης σημασίας για την κατανόηση της υφιστάμενης κατάστασης και θα αποτελέσουν, μαζί την έρευνα ικανοποίησης – προφίλ επισκεπτών που θα διενεργηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, μία βάση για το σχεδιασμό δράσεων βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος του Ναυπλίου, την βελτίωση της ικανοποίησης των επισκεπτών, την βελτίωση απόδοσης του κλάδου διαμονής, την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, την χρονική διεύρυνση της τουριστικής δραστηριότητας, με ισόρροπο και βιώσιμο τρόπο.

Η GBRConsulting έχει 20ετή εμπειρία στη μέτρηση της απόδοσης του κλάδου διαμονής σε διάφορους προορισμούς της χώρας και για την Ελλάδα συνολικά, καθώς και στη διενέργεια ερευνών προφίλ και ικανοποίησης επισκεπτών.

Η εταιρεία αυτή προσφέρει δωρεάν την έρευνα απόδοσης στον Δήμο μας και η προσφορά της έγινε δεκτή από την Δημοτική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2024.

Επισημαίνεται ότι η εμπιστευτικότητα των δεδομένων των τουριστικών καταλυμάτων είναι εγγυημένη.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice