OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κασσάνδρας: Τραγωδία, νεκρός 48χρονος υπάλληλος καθαριότητας – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ακόμη ένα θύμα στην μακάβρια λίστα θανάτου εργαζομένων καθαριότητας στους δήμους, που έφτασε τους 50, με δράστες κυρίως ασυνείδητους οδηγούς(νεαρής ηλικίας) που συνήθως επιστρέφουν τις πρώτες πρωινές ώρες από κέντρα διασκέδασης… και όποιον πάρει ο χάρος.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 48χρονος, εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, όταν παρασύρθηκε εν ώρα εργασίας από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, περίπου στις 5.00 το πρωί της Παρασκευής, στο δρόμο από τη Χανιώτη προς το Πευκοχώρι, το αμάξι που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός παρέσυρε τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο 42,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Παλιουρίου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Σήμερα (12 Ιουλίου 2024) και ώρα 05:00 περίπου, στο 42,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Παλιουρίου, Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 48χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών”.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλικιά και το Δημοτικό Συμβούλιο σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του 48χρονου συντοπίτη μας, υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα εν ώρα εργασίας. Είναι απερίγραπτη η θλίψη που μας διακατέχει για το γεγονός ότι ένας εργαζόμενος, οικογενειάρχης, φεύγει από κοντά μας τέτοιο τρόπο, που δεν το χωράει ο νους. Το μυαλό και η καρδιά μας αυτή την ώρα είναι στους οικείους του, που θα στηρίξουμε με σθένος και υπευθυνότητα.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice