OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας σταθερά την υιοθεσία αδέσποτων ζώων, είναι υποστηρικτής και αρωγός σε άλλη μια «Γιορτή Υιοθεσίας», που διοργανώνεται στην Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ), το Σάββατο 20Ιουλίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 05:00 μ.μ.

Η γιορτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ), τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια», την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και με την υποστήριξη των Φίλων του Δάσους Συγγρού και του Δήμου Αιγιαλείας.

Στόχος των συλλόγων είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής τόσο των αδέσποτων, όσο και των δεσποζόμενων ζώων και όνειρο των εθελοντών τους είναι κάποια μέρα να μην χρειάζονται ομάδες όπως οι δικές τους, γιατί δεν θα υπάρχουν πια ζώα σε ανάγκη. Οι εθελοντές συμβάλλουν στη διάσωση, στη φροντίδα, στην κοινωνικοποίηση και στην εκπαίδευση των αδέσποτων, με τελικό στόχο να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.

Σας περιμένουμε στην Πλατεία Ευτέρπης, μαζί με τα γατάκια του ΠΕΦΙΠΟ και τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας για να τα γνωρίσετε από κοντά, να παίξετε, να πάτε βόλτα και ίσως βρείτε ανάμεσά τους ένα νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Μαζί τους θα είναι εθελοντές των συλλόγων για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο αδεσποτάκι για εσάς και την οικογένεια σας και να λύσουν όλες τις απορίες σας για την υιοθεσία, την αναδοχή και τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε όλα τα ζωάκια που φροντίζουν.

Υποστηρικτές και συνεργάτες είναι η Περιφέρεια Αττικής, φιλοζωικές οργανώσεις, πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί σύλλογοι, σχολεία, συστήματα προσκόπων και οδηγών, αθλητές, δημοσιογράφοι, ιδιωτικές επιχειρήσεις και πολίτες, που αναδεικνύουν τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων ως ένα θέμα που μας αφορά όλους και αποδεικνύουν ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται, όπως:

• Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline.
• Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς.
• Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice