OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κλήρωση αποφοίτων Ιατρικών Σχολών στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Ηπείρου

Έχοντας υπόψιν το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στις 10-07-2024, σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή των πτυχιούχων των Ιατρικών Σχολών στις Λίστες Αναμονής Ιατρικών Ειδικοτήτων για τα νοσοκομεία της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί για όσους λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης δικαιολογητικών (Βεβαίωση υποβολής αιτήματος) από τον Π.Ι.Σ, την 26-07-2024 και μόνο για την ημερομηνία αυτή, την ΔΕΥΤΕΡΑ 29-07-2024.

Μαζί με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν φωτοαντίγραφο του Πτυχίου ή της Βεβαίωσης Περάτωσης Σπουδών, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας και την Βεβαίωση υποβολής αιτήματος στον Π.Ι.Σ. για την λήψη Βεβαίωσης

Έναρξης άσκησης Ιατρικού Επαγγέλματος. Η υποβολή των αιτήσεων δια ζώσης θα ξεκινήσει την 07:30 π.μ και θα ολοκληρωθεί την 10:30 π.μ.

Στις ειδικότητες για τις οποίες θα κατατεθούν περισσότερες από μία αιτήσεις η σειρά προτεραιότητας θα δοθεί κατόπιν κληρώσεως, σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. οικ. 103895/710/05-08-2020 απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Η κλήρωση αφορά μόνο τίς αιτήσεις που θα υποβληθούν στην ανωτέρω ημερομηνία και ώρα είτε δια ζώσης είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της υπηρεσίας, Email : tykeyioa@php.gov.gr

(Η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα μέσω gov) και θα διεξαχθεί στο (ΓΡΑΦΕΙΟ:132) Τμήμα Υπηρεσιών & Επαγγελμάτων Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου, στις 11:00 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice