OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επιλύονται τα προβλήματα για την ανέγερση του Δημαρχείου Πετρούπολης

Κατόπιν επιστολής του Δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη, σχετικά με το θέμα του Δημαρχείου Πετρούπολης, μετά από πρωτοβουλία του υπουργικού γραφείου, πραγματοποιήθηκε χθές 16/7, συνάντηση του Δημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα Δασών του ΥΠΕν Ευστάθιο Σταθόπουλο, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας Χαράλαμπος Μαρκόπουλος, καθώς και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Σταύρος Ντρες.

Ο κ. Σταθόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης, αλλά και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συμφωνούν στην προώθηση νέας νομοθετικής ρύθμισης.

Το σχετικό κείμενο έχει οριστικοποιηθεί και θα συμπεριληφθεί στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕν, ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα υφίστανται και εμποδίζουν την έκδοση άδειας και την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του Δημαρχείου, καθιστώντας το έργο «λιμνάζον» τον τελευταίο ένα χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ηρακλείου Κρήτης: Εγκρίθηκε η Μ.Π.Ε. για την προστασία της ακτογραμμής παλιάς Ηλεκτρικής

otavoice

Γαλάζιες σημαίες σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων

otavoice

Συνάντηση Κουρέτα-Ανδρουλάκη: Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική

otavoice

Δ.Κηφισιάς: “Μαγευτική” η μουσικοχορευτική βραδιά «Χοροί & Μουσικές του Κόσμου»

otavoice

Στ. Αγγελούδης: Μήνυμα ενότητας η «Γιορτή της Δημοκρατίας» στη Θεσσαλονίκη

otavoice

Δ.Πατρέων: Στο Μεξικό η αποστολή των Παιδικών Αγώνων Πόλεων

otavoice