OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κορινθίων: Καλοκαιρινή γιορτή Βρεφονηπιακών Σταθμών

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη έδωσαν τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών και του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του δήμου Κορινθίων, που βρέθηκαν στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο δήμος και έχει πάρει πλέον χαρακτηριστικά θεσμού.

Εκατοντάδες παιδιά –φίλες και φίλοι, για εννιά και πλέον μήνες στους παιδικούς σταθμούς του δήμου- διασκέδασαν για λίγες ώρες, με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και ανιματέρ, πριν χωριστούν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Και υποσχέθηκαν να διηγηθούν το ένα στο άλλο τις περιπέτειες των διακοπών τους, μόλις ξαναβρεθούν για τη νέα σχολική περίοδο.

Αυτή η νέα σχολική περίοδος θα γίνει και σε ένα νέο περιβάλλον για τους γονείς και τα παιδιά του δήμου μας.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, το φθινόπωρο θα βρει την Κόρινθο και τις δημοτικές ενότητες ενισχυμένες με δυο νέους σταθμούς που θα λειτουργήσουν σε Αθίκια και Σοφικό, ταυτόχρονα με την μετεγκατάσταση του υφιστάμενου Γ’ Παιδικού Σταθμού, στο νέο κτίριο του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου.

Όλα αυτά ενώ σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία δημιουργίας του πρότυπου, μοναδικού στην Ελλάδα, ειδικού νηπιαγωγείου και του ειδικού βρεφονηπιακού σταθμού, για τα οποία οι εξελίξεις «τρέχουν» ήδη!
Τέλος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα, για τη φροντίδα και αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά.

Από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιάννης Τσάκωνας, έκανε αναφορά στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που θα παρέχονται πλέον από το νέο σχολικό έτος, καθώς δίπλα σε κάθε παιδίατρο θα υπάρχει διατροφολόγος και παιδοψυχολόγος.

Και αυτός με την σειρά του υπογράμμισε την σπουδαία δουλειά που γίνεται από όλο το προσωπικό σε καθημερινή βάση για να είναι τα παιδιά χαρούμενα και ασφαλή.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Σχετικά Άρθρα

Θ. Μπέγκας: «Λιγότερη» κοινωνική πολιτική και με προβλήματα υποχρηματοδότησης-υποστελέχωσης

otavoice

Δ.Ηρακλείου Κρήτης: Εγκρίθηκε η Μ.Π.Ε. για την προστασία της ακτογραμμής παλιάς Ηλεκτρικής

otavoice

Γαλάζιες σημαίες σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων

otavoice

Συνάντηση Κουρέτα-Ανδρουλάκη: Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική

otavoice

Δ.Κηφισιάς: “Μαγευτική” η μουσικοχορευτική βραδιά «Χοροί & Μουσικές του Κόσμου»

otavoice

Στ. Αγγελούδης: Μήνυμα ενότητας η «Γιορτή της Δημοκρατίας» στη Θεσσαλονίκη

otavoice