OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

Από το δήμο Ρόδου ανακοινώνεται ότι αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, “ΠΡΟΤΟΥΡ” ο Αναστάσιος Κωνσταντάρος.

Η επιλογή του κ. Κωνσταντάρου έγινε με γνώμονα την επιθυμία της δημοτικής αρχής να παρουσιαστούμε ως ολιστικός προορισμός, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Ο κ. Κωνσταντάρος διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα του τουρισμού, καθώς και αποδεδειγμένη ικανότητα στη διαχείριση και την ανάπτυξη στρατηγικών προώθησης.

Είμαστε βέβαιοι ότι υπό την ηγεσία του, ο ΠΡΟΤΟΥΡ θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη και την προβολή της Ρόδου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού. Η στρατηγική μας είναι να ενισχύσουμε τον τουριστικό τομέα με έμφαση στη βιωσιμότητα, προωθώντας δράσεις που θα ωφελήσουν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο κ. Διονύση Τσιλιγκίρη για την αφοσίωση και τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη και την προώθηση του τουρισμού στη Ρόδο. Η σκληρή δουλειά, η διορατικότητα και η ηγεσία του υπήρξαν καταλυτικά στοιχεία στην επιτυχημένη πορεία του ΠΡΟΤΟΥΡ κατά τα τελευταία χρόνια. Η συμβολή του στην προώθηση της Ρόδου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού είναι ανεκτίμητη και αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον, γι’ αυτό και θα συνεχίσει να επικουρεί συμβουλευτικά και ενεργά ως συνεργάτης του ΠΡΟΤΟΥΡ και με την νέα ηγεσία.

Η επιτυχία του οργανισμού μας βασίζεται στη συνεργασία και την υποστήριξη όλων μας. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Κωνσταντάρος θα εργαστεί ακούραστα για να υλοποιήσει καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και αναμένουμε όλοι με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της νέας ηγεσίας του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice

Ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή δημάρχων, για τον προαστικό Δυτικής Αττικής

otavoice