OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ν.Α: Στη Λέρο ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαννετίδης

Στο νησί της Λέρου βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης όπου είχε συναντήσεις με φορείς του πρωτογενή τομέα του νησιού.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τιμόθεο Κωτάκη παρουσία του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Θεμελαρου στο γραφείο Δημάρχου Λέρου, με την δημοτική επιτροπή Πρωτογενή Τομέα του νησιού με την παρουσία της πολιτευτού Κατερίνας Εμμανουήλ, του Μιχάλη Κοντραφούρη, του Τάσου Νταλαρή, της Καλλιόπης Καρπαθάκη, του Χρήστου Τσακυριού, της Βάσως Ελευθεριάδη, των Αντιδημάρχων Βρεττού Κουβά και Βάσως Ευαγγέλου.

Έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη ενημέρωση για τα θέματα του πρωτογενή τομέα και τις θέσεις της Περιφερειακής Αρχής επ αυτών, αντηλλάγησαν απόψεις και συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία στον τομέα της ενημέρωσης με πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού Πέτρο Κωνσταντάρα ενώ επισκέφθηκε το Λαλάς fish market που είναι ο φορέας πιστοποίησης ως ΠΓΕ του παστού κολιού Λέρου, που η Περιφέρεια επιχειρεί να πιστοποιήσει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε επίσης συνεργασία με τον Πρόεδρο του αλιευτικού συλλόγου Λέρου Χρήστο Τσακυριό που μαζί επισκέφθηκαν τα σημεία που προτείνει ο σύλλογος και χρήζουν παρέμβασης προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές προσέγγισης των αλιευτικών σκαφών.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice

Δ.Αιγιαλείας: Ολοκληρώθηκαν τα 3 πρώτα προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών

otavoice

Δ.Κιλκίς: Πρόσληψη 72 Σχολικών Καθαριστών-Καθαριστριών για το διδακτικό έτος 2024-2025

otavoice

Δικαίωση για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου η απόφαση του ΣτΕ για τον ΝΟΚ

otavoice

Στ.Αγγελούδης: “Το δημόσιο χώρο, το δεύτερο σπίτι μας, θα τον προστατέψουμε όλοι μαζί”

otavoice

Π.Μανούρης: Η πόλη θα αλλάξει με έργα και δημοκρατικές διαδικασίες

otavoice