OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χιλιάδες κάτοικοι ενημερώθηκαν για τον καφέ κάδο στο Χαλάνδρι

Με σύνθημα «δώσε αξία στα σκουπίδια σου», ο Δήμος Χαλανδρίου προχώρησε σε καμπάνια ενημέρωσης για τους καφέ κάδους που έχουν ήδη απλωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, για την αξιοποίηση των απορριμμάτων της κουζίνας.

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε τρεις «δόσεις», σε διάφορες γειτονιές, μεταξύ 13 και 29 Ιουνίου, σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Επικεφαλής της δράσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Συνολικά, έγινε πόρτα-πόρτα ενημέρωση, με θυροκολλήσεις και διανομή ενημερωτικού υλικού και επιστολής Δημάρχου, Σίμου Ρούσου, στα γραμματοκιβώτια, σε πάνω από 3.000 νοικοκυριά τα οποία κατοικούν σε 610 κτίρια ενώ διανεμήθηκαν φυλλάδια σε πάνω από 600 πολίτες, στον δρόμο. Εκτιμάται ότι, η βασική πληροφορία της καμπάνιας «έφτασε» σε πάνω από 7.000 κατοίκους.

Διανεμήθηκαν ακόμα, 600 σάκοι εδαφοβελτιωτικού υλικού που παράχθηκε από την αξιοποίηση των απορριμμάτων στους καφέ κάδους.

Ο Δήμος Χαλανδρίου είναι από τους λίγους Δήμους που διαθέτουν δίκτυο καφέ κάδων και προχωρά στην παραγωγή ενέργειας από την αξιοποίηση των τροφών που πετάμε καθώς και στη μείωση των σκουπιδιών που οδηγούνται προς ταφή.

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice