OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κιλκίς: Πρόσληψη 72 Σχολικών Καθαριστών-Καθαριστριών

Την πλήρωση εβδομήντα (72) θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού των σχολικών μονάδων του κατά το διδακτικό έτος 2024 – 2025 ανακοινώνει ο Δήμος Κιλκίς.

Από τις αιτούμενες θέσεις oi τριάντα οκτώ (38) είναι μερικής απασχόλησης 5,5 ωρών και οι υπόλοιπες τριάντα τέσσερις (34) είναι μερικής απασχόλησης 3,5 ωρών.

Οι ενδιαφερόμενοι -ες καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ανακοίνωσης 15927/17-7-2024 και να την υποβάλουν ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ka.sxol@dhmoskilkis.gr,  από αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη 1η Αυγούστου.

Μαζί με την αίτηση υποβάλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Αναλυτικές οδηγίες για την συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων βρίσκονται στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κιλκίς (http://www.e-kilkis.gr ( Γενικά > Επικαιρότητα > Ενημέρωση Πολιτών > Προκηρύξεις – Διακηρύξεις).

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κιλκίς και είναι διαθέσιμη στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr).

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice