OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Χρηματοδότηση για χώρους άθλησης, αναψυχής και παιδικές χαρές

Νέα χρηματοδότηση ύψους 320.000 ευρώ για ασφαλείς χώρους άθλησης και παρεμβάσεις σε παιδικές χαρές

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκου Παναγιωτόπουλου, εγκρίθηκε νέα χρηματοδότηση ύψους 320.000 ευρώ για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ».

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στις παιδικές χαρές στη Μυρσίνη, στη Νέα Μανολάδα, στη Μανολάδα, στο Μπόρσι, στο Στρούσι, στο Νεοχώρι, στα Λεχαινά, στη Νεάπολη, στους Αγίους Θεοδώρους, στη Βάρδα και στο Νησί. Στους ανωτέρω χώρους πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις με προσθήκη οργάνων, συντήρηση και ανακατασκευή δαπέδων.

Ειδικότερα, στο Νησί Δ.Ε. Βουπρασίας Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προτείνεται η δημιουργία νέου μικρού χώρου αθλητικής δραστηριότητας με σύγχρονο τεχνητό χλοοτάπητα διαστάσεων 12μ.χ23μ. και την προμήθεια 2 τερμάτων τύπου 5χ5. Επίσης στο Μπόρσι Δ.Ε. Λεχαινών Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προτείνεται η αντικατάσταση του παλαιού και φθαρμένου τεχνητού χλοοτάπητα, σε υπάρχον αθλητική εγκατάσταση τύπου 5χ5, με νέο σύγχρονο χλοοτάπητα διαστάσεων περίπου 27χ16,5μ.

Τέλος, για το δημοτικό γήπεδο Βάρδας προτείνεται η προμήθεια δυο 4βαθμιων μεταλλικών κερκίδων συνολικής χωρητικότητας 512 θέσεων.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ευχαριστεί τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκο Παναγιωτόπουλο, καθώς και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλο και τον Διοικητή της ΥΠ.Υ.Τ. Ευάγγελο-Απόστολο Κωνσταντίνου για την αρωγή τους.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αιγιαλείας: Ενθουσίασε το GNC 3on3, στην παραλία Συλιβαινιωτίκων Ακράτας

otavoice

Δ. Παπαχρήστου: «Φέτος ο Σαρωνικός έχει την πιο ετοιμοπόλεμη Πολιτική Προστασία»

otavoice

Συνάντηση της ΠΟΠ-ΟΤΑ με τον Υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο -Τα θέματα που τέθηκαν

otavoice

Δ.Κατερίνης: Αναγεννιέται το «Θέατρο Δάσους», στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας

otavoice

Δ.Ήλιδας: Ξεκίνησε το Διήμερο Φεστιβάλ Πρωτογενούς Τομέα στην Κουρούτα

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Αποκατάσταση-ασφαλτόστρωση περιφερειακού δρόμου στην Άφησσο

otavoice