OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π. Σημανδηράκης: Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγωνιζόμενο λαό της Κύπρου

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης απέστειλε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με επιστολή του προς τους Δημάρχους των αδελφοποιημένων Δήμων της Κύπρου με τον Δήμο Χανίων, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Χανίων:
«Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας μεταφέρω το μήνυμα της αλληλεγγύης της κοινωνίας των Χανίων και να σας υπενθυμίσω πως η Ελλάδα, η Κρήτη και τα Χανιά βρίσκονται δίπλα σας, στην οδυνηρή επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Θεωρούμε χρέος μας να τιμούμε όλους όσοι πολέμησαν με αυτοθυσία για την ελευθερία και την ακεραιότητα της Κύπρου και όλους όσοι αναγκάστηκαν να ζουν με την απώλεια, με τον πιο σκληρό και βίαιο τρόπο.

Για τα Χανιά αποτελεί προνόμιο και τιμή να βρίσκονται στο πλευρό των αδελφοποιημένων Δήμων της Κύπρου και του κυπριακού ελληνισμού, εκφράζοντας πάντα και σε κάθε περίσταση τη συμπαράστασή μας στον αγωνιζόμενο λαό της Κύπρου για ελευθερία, δικαιοσύνη και δικαίωση. Δεν ξεχνάμε ποτέ!»

Ο Δήμος Χανίων έχει αδελφοποιηθεί με τους Δήμους Πάφου, Αμμοχώστου, Έγκωμης και Πόλης Χρυσοχούς, με τους οποίους διατηρεί στενές και ουσιαστικές σχέσεις συνεργασίας, φιλίας και αλληλεγγύης.

Σχετικά Άρθρα

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

otavoice