OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ήλιδας: Ξεκίνησε το Διήμερο Φεστιβάλ Πρωτογενούς Τομέα στην Κουρούτα

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε στην Κουρούτα το μεγάλο διήμερο Φεστιβάλ Πρωτογενούς Τομέα, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας με τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση της πρώτης ημέρας που ήταν αμιγώς αφιερωμένη στον Αγρότη και την Αγρότισσα και διοργανώθηκε στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας, περιελάβανε βραβεύσεις αγροτών της Ηλείας οι οποίοι υλοποίησαν με επιτυχία το πρόγραμμα, αλλά και ξεχωριστά χάπενινγκ όπως γαστρονομική επίδειξη με προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, ενώ έκλεισε με μία μοναδική συναυλία με το συγκρότημα του Σάκη Παπαδημητρίου, αφιερωμένη στις «Ραψωδίες του Νερού».

Στο πρώτο μέρος της όμορφης γιορτής μίλησαν για την υλοποίηση του προγράμματος ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ενώ εκ μέρους του Δημάρχου Ήλιδας ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, χαιρετισμό απηύθυνε ο αναπληρωτής τους κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου στο χώρο της πλατείας υπάρχει έκθεση με προϊόντα τοπικών παραγωγών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγει η περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

otavoice