OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κατερίνης: Αναγεννιέται το «Θέατρο Δάσους», στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας

Χρειάστηκε να περάσουν 23 ολόκληρα χρόνια «παρατεταμένης σιωπής», ώστε το Θέατρο Δάσους, στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας, να σηκώσει επιτέλους αυλαία.

Ο πανέμορφος αυτός χώρος αποπερατώθηκε το 2001, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ. Η αδιαφορία και η μη παρέμβαση τον μετέτρεψαν στην πορεία των χρόνων από τόπο πολιτισμού σε χορταριασμένο τόπο λήθης και εγκατάλειψης.

«Ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Κατερίνης. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρόσκληση του ιδιαίτερα δραστήριου Ομίλου Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» και των εθελοντών του.

Διαθέσαμε μηχανήματα, υλικά και εξοπλισμό και με τη συνδρομή των τεχνικών μας υπηρεσιών στις εντατικές και απαιτητικές εργασίες αποκατάστασης, καθώς και στις παρεμβάσεις συνολικής ανάδειξης του χώρου παραδίδουμε σύντομα στον πολιτισμό του τόπου, στους συνδημότες μας, έναν ανακαινισμένο και ασφαλή χώρο εκδηλώσεων».

Αυτό ανέφερε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, ο οποίος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού/Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου, τον Πρόεδρο της ΤΚ Νεοκαισάρειας, Ιάσων Παρλαπάνη πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στις εργασίες.

Ο κος Ντούμος συνεχάρη για την πρωτοβουλία, τη συμβολή τους στην έναρξη, υλοποίηση και ολοκλήρωση των εργασιών, τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ», Σάββα Τσεντίδη και στο πρόσωπό του, όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν και εργάζονται άοκνα για την αποπεράτωση των παρεμβάσεων, τόσο στη σκηνή, στις θέσεις των θεατών, όσο και στα αποδυτήρια και τις άλλες εγκαταστάσεις του χώρου.
Πρεμιέρα στις 29/07

Η αποκατάσταση και η επίσημη πρώτη ουσιαστικά του Θεάτρου Δάσους των 1000 θέσεων, θα γιορταστεί με τη Θεατρική Παράσταση: «Η ΖΩΗ ΜΑΣ», από τη Θεατρική Ομάδα του Ομίλου «Θρασύβουλος Μερκούρης», σε συνεργασία με το Θέατρο «ΠΗΓΑΣΟΣ», στις 29 Ιουλίου και ώρα 20:30.

Η παράσταση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Σχετικά Άρθρα

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

otavoice