OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ψηφίστηκε το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Πεντέλης

“Οραματιζόμαστε μια πόλη ασφαλή, όμορφη και λειτουργική, σε αρμονία με το βουνό και τη φύση και με τον άνθρωπο στο επίκεντρο”

Στη χτεσινή 14 η /19-7-2024 συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης ενέκρινε κατά πλειοψηφία το πρώτο μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου, όπου αποτυπώνονται το όραμα, οι βασικοί στόχοι και η στρατηγική της επόμενης πενταετίας, για μια ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί ένα εργαλείο οργάνωσης, ελέγχου και ενημέρωσης, χρήσιμο για όλους.

Για τη δημοτική αρχή, που έτσι θα μπορεί να προγραμματίζει και να οργανώνει καλύτερα το έργο της.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει με τρόπο ουσιαστικό τα πεπραγμένα της διοίκησης.

Και προπαντός για τους Δημότες που θα ενημερωθούν για την πραγματική κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, ώστε να μπορούν να αξιολογούν σφαιρικότερα την πορεία και το έργο της δημοτικής αρχής.

Όπως σημείωσε η κα Κοσμοπούλου, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη και απαιτητική για όλους διαδικασία, μια που ο Δήμος μας αποκτά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για πρώτη φορά στην ιστορία του. Γι’ αυτό και θα χρειαστεί η βοήθεια όλων και πρώτα- πρώτα εσάς των δημοτών που την επόμενη εβδομάδα θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε δημόσια διαβούλευση γύρω από το Στρατηγικό Σχέδιο, καταθέτοντας απόψεις, παρατηρήσεις και προτάσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice