OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

Την προκήρυξη ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για την ανάθεση δύο έργων, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Τρεπεκλής.

Ειδικότερα, πρόκειται για το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας» προϋπολογισμού 831.762,85 € (μαζί με το Φ.Π.Α.), από πιστώσεις ΠΔΕ και για το έργο «Αποκατάσταση, Αντιστήριξη επαρχιακού δρόμου από οικισμό Τσουκαλάδων έως Νικήτα λόγω σεισμού (17-11-15)» προϋπολογισμού 1.545.000 € (μαζί με το Φ.Π.Α.), από πιστώσεις ΠΔΕ.

Και τα δύο προαναφερθέντα έργα εντάσσονται στην κατηγορία «Οδοποιίας», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής τους είναι 8 και 12 μήνες αντίστοιχα, από την ημέρα υπογραφής των συμβάσεων τους.

Οι αναλυτικές διακηρύξεις των έργων «Συντήρηση – Βελτίωση επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας» και «Αποκατάσταση, Αντιστήριξη επαρχιακού δρόμου από οικισμό Τσουκαλάδων έως Νικήτα λόγω σεισμού (17-11-15)» έχουν συνταχθεί σύμφωνα με το πρότυπο τεύχος διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων του Ν.4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή.

Και για τα δύο έργα, η υποβολή των προσφορών θα γίνει από τους ενδιαφερομένους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

ΕΛ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να διαψεύσει άμεσα τους ισχυρισμούς Ερντογάν

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice