OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η ΔΕΥΑΡ ανακτά την αξιοπιστία της και δίνει λύσεις στην καθημερινότητα

Τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων της, παρουσιάστηκαν σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και ο πρόεδρος της επιχείρησης Σωτήρης Βαγιανός.

Όπως τονίστηκε η εξυγίανση και η ανάπτυξη της ΔΕΥΑΡ, αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Ρόδου ο οποίος σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο της και τα στελέχη της ΔΕΥΑΡ έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο της Νέας Δημοτικής αρχής δίνοντας έμφαση στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της επιχείρησης, στην διαχείριση της καθημερινότητας, στην ιεράρχηση των προβλημάτων υποδομής και στην επίλυση των κατεπειγόντων ζητημάτων.

Σε όλη αυτή την εξάμηνη διαδρομή η ΔΕΥΑΡ έχει κάνει άλματα, όπως υπογράμμισε ο κ. Βαγιανός, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά 40 παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, ενώ παράλληλα αναπτύσσονταν μέθοδοι επέμβασης στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Με την ευκαιρία ο πρόεδρος της επιχείρησης παρουσίασε τα στοιχεία που αποτυπώνονται σε πίνακα της Οικονομικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΡ για την χρήση από 1η Ιανουαρίου 2024 έως 30 Ιουνίου του 2024 συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2023 όπου εμφανίζεται μείωσή ύψους 1.476.151,88 ευρώ στα έξοδα και αύξηση των εσόδων κατά 1.653.603,42 ευρώ με το όφελος να ανέρχεται στο ύψος των 3.121.755,3 εκ ευρώ.


Ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στον πρόεδρο της επιχείρησης για το έργο που επιτελέστηκε όλους αυτούς τους μήνες, υπογραμμίζοντας ότι η θέση που κατέχει είναι εξ αντικειμένου δύσκολη και απαιτητική καθώς έχει να κάνει με ένα ευαίσθητο κοινωνικό αγαθό, το νερό που είναι τόσο πολύτιμο στις μέρες μας.

«Τα προβλήματα είναι διαχρονικά και ήταν συνειδητή η επιλογή του Σωτήρη Βαγιανού γιατί έπρεπε να επιλεγεί ένας άνθρωπος που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να μπορεί να διοικήσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει αλλά εκκρεμούν και πολλά ακόμα. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια ,γνωρίζουμε την κατάσταση και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κολιάδης

(Επισυνάπτεται ο απολογισμός του προέδρου της ΔΕΥΑΡ Σωτήρη Βαγιανού)

ΔΕΥΑΡ Απολογισμός 6 Μήνου-Τελικό

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση για την ψηφιακή μετάβαση, Θ. Βασιλόπουλου με δήμαρχο Αιγιαλείας

otavoice

Εθελοντική δράση συλλογής απορριμμάτων στη Νέα Ιωνία

otavoice

Δήμος Αθηναίων: «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της»

otavoice

Δ.Ήλιδας: Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley Κουρούτας

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων και το καλοκαίρι

otavoice