OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε πρόσκληση για την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΨΑΧΝΩΝ» στον άξονα προτεραιότητας: «3.13 «Υποδομές στον τομέα του αθλητισμού» του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021 – 2025.

Δυνητικός δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων και η δημόσια δαπάνη που διατίθεται με τη συγκεκριμένη πρόσκληση – ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης ανέρχεται σε 1.150.000 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ολοκλήρωση των εργασιών για την αποπεράτωση των εγκαταστάσεων, καθώς και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του νέου κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών, το οποίο θα περιλαμβάνει:

Αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής.
Συγκρότημα βοηθητικών χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους και τη διοίκηση (αποδυτήρια, ιατρείο για τη παροχή πρώτων βοηθειών, γραφεία Διοίκησης).
Κερκίδες 170 θεατών, βοηθητικούς χώρους και κυλικείο.

Μετά την υπογραφή της πρόσκλησης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Εξασφαλίσαμε από το ΠΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021 – 2025 την αναγκαία χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών, το οποίο θα στεγάσει γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, ώστε να εξυπηρετήσει τα παιδιά και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

»Ήταν δέσμευση, αλλά και σοβαρή οφειλή μας, η ολοκλήρωση του κλειστού, που αποζητούσε χρόνια η τοπική κοινωνία και σύντομα θα μπορούμε όλοι να το χαρούμε.

Υπογράψαμε την πρόσκληση ένταξης για τη χρηματοδότηση ύψους 1.150.000 ευρώ και συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων για την δημοπράτηση και συνέχιση των εργασιών.

Μεριμνήσαμε, παράλληλα, να συμπεριληφθεί στη χρηματοδότηση ποσό για επιπλέον εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice

Συνεδριάζει αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση για την ψηφιακή μετάβαση, Θ. Βασιλόπουλου με δήμαρχο Αιγιαλείας

otavoice

Εθελοντική δράση συλλογής απορριμμάτων στη Νέα Ιωνία

otavoice