OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ήλιδας: Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley Κουρούτας

Με τεράστια επιτυχία και θεαματικές μάχες στο φιλέ, ολοκληρώθηκε στην παραλία της Κουρούτα το τουρνουά Beach Volley που διοργάνωσε ο Δήμος Ήλιδας, σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΠ και το τμήμα βόλεϊ του «Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας».

Για τρεις ημέρες, οι ομάδες που συμμετείχαν προσέφεραν πλούσια θέαμα, ενώ η διοργάνωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου και λάτρεις του αθλήματος στην παραλία της Κουρούτας.

Τους τίτλους του τουρνουά διεκδίκησαν επάξια ομάδες από το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με το άθλημα που χαρακτηρίζεται ως ο «βασιλιάς» του θερινού αθλητισμού, να προσφέρει εντός συγκινήσεις στην άμμο.

Τους δύο τίτλος κέρδισαν, στους άνδρες οι Σταύρος και Φώτης Παναγιωτάρας από την Αμαλιάδα και στις γυναίκες η Ελπίδα Παπαδοπούλου και Μυρτώ Συμεωνίδου από την Πάτρα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης με μικτές ομάδες και με ομάδες παίδων και νεανίδων.

Πλέον η παραλία της Κουρούτας είναι έτοιμη να υποδεχτεί το δεύτερο μεγάλο τουρνουά του επόμενου Σαββατοκύριακου, με θρύλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεκάδες ακόμα αθλητές να συμμετέχουν στη μεγάλη διοργάνωση του Beach Soccer που θα γίνει από 26 έως 28 Ιουλίου 2024.

Μαζί η παραλία της Κουρούτας το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουλίου θα υποδεχθεί και τα δύο φετινά Ευρωπαϊκά κύπελλα του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice