OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εθελοντική δράση συλλογής απορριμμάτων στη Νέα Ιωνία

Το Σάββατο 20 Ιουλίου ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Νεολαίας Αλέξανδρο Τερζάκη και νέους της πόλης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, προχωρήσαν στη συμβολική δράση συλλογής απορριμμάτων και καθαρισμού του χώρου, μπροστά από το 3ο Λύκειο, στην οδό Δεμιρδεσίου, στο Άλσος Ομορφοκκλησιάς.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος:«από Σεπτέμβρη θα συνεχίσουμε και θα πυκνώσουμε τις δράσεις μας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των κατοίκων της πόλης μας σε θέματα εθελοντισμού, καθαριότητας και ανακύκλωσης».

Επίσης, κάλεσε μέσα από αυτή την δράση, τους καθηγητές και τους μαθητές των σχολείων, από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, να συμμετέχουν στις δράσεις καθαρισμού πλατειών, πάρκων και χώρων που βρίσκονται μπροστά απο τα σχολεία τους.

Τέλος, ο κ. Μανούρης τόνισε ότι:

«Όλοι μας μπορούμε να «υιοθετήσουμε» χώρους και να τους φροντίσουμε, ανεξάρτητα από το καθήκον που έχουν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Θα συνεχίσουμε, τις στοχευμένες δράσεις μας, μέχρι να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας: «πρασινίζουμε την πόλη μας, αναπνέουμε περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice