OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

Ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 το μεγάλο έργο εγκατάστασης 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED (διαφόρων τύπων) στο Δήμο Αμαρουσίου.

Το έργο αυτό, 4ετούς διάρκειας, με σημεία έναρξης την οδό Ήβης και την πλατεία Αγίας Λαύρας, αποτελεί ένα από τα κομβικότερα για το Μαρούσι, επισημαίνει ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αφού αφορά σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες και σε αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων παλαιάς τεχνολογίας με νέας, τύπου LED.

Οι ουσιαστικές παρεμβάσεις μας στον οδοφωτισμό και φωτισμό κοινόχρηστων χώρων με τεχνολογία τύπου LED, ξεκίνησαν από την προηγούμενη θητεία μας (2019-2023) σημειώνει ο κ. Αμπατζόγλου, οπότε και εγκαταστήσαμε 1.070 νέα φωτιστικά σώματα.

Συνεχίζουμε υλοποιώντας τις υποσχέσεις μας, τονίζει ο Δήμαρχος, με 5.500 νέες εγκαταστάσεις που θα δώσουν περισσότερο και πολύ φτηνότερο φως (60% εξοικονόμηση για τις δημοτικές δαπάνες) σε όλες τις γειτονιές μας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας για τους Δημότες μας και απόλυτης προσαρμογής στην οικολογική και περιβαλλοντική ηθική.

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice

Συνεδριάζει αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

otavoice