OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία οι βραδιές Μουσικής, στον Δήμο Πλατανιά

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κοινού πραγματοποιήθηκαν οι βραδιές μουσικής, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που διοργάνωσε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Στο γραφικό πευκόδασος της Αγίας Παρασκευής, στη θέση Λιμνί Πολεμαρχίου, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει συναυλία κλασικής μουσικής, από το μουσικό σχήμα Ολλανδών καλλιτεχνών “The Classical Cruise Quintet” , το οποίο απέδωσε έργα των Βιβάλντι, Μότσαρτ, Ραχμάνινοφ και άλλων κλασικών συνθετών.

Μετά το τέλος της συναυλίας, προσφέρθηκε οίνος, χορηγία των οινοποιείων Καραβιτάκη και Μανουσάκη, τα οποία ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους.

Επίσης, κάτω από την πανσέληνο του Ιούλη, σε μία μαγική βραδιά σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα του Δήμου Πλατανιά, στο Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη, στη Μαραθοκεφάλα της Δημοτικής Κοινότητας Σπηλιάς, ο μουσικός Γιάννης Σίνης ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, στο φως του φεγγαριού, με τη συμμετοχή του Μανώλη Φλεμετάκη στο μπουζούκι.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος δήλωσε ότι:
“…ο στόχος των εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά είναι τόσο η ψυχαγωγία και το αντάμωμα κατοίκων και επισκεπτών όσο και η ανάδειξη τοποσήμων και σημείων ενδιαφέροντος του Δήμου, με εκδηλώσεις που να “δένουν” αρμονικά με τον χώρο και το περιβάλλον…” .

Παρόντες στις παραπάνω βραδιές ήταν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων , φορέων και συλλόγων και πολλοί κάτοικοι κι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Εορδαίας: Συστάσεις σε κτηνοτρόφους για την προφύλαξη από την πανώλη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ο πυρήνας της υγιούς επιχειρηματικότητας»

otavoice

Ψηφιακός Ταχυδρόμος στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

otavoice

Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας

otavoice

Δ.Κω: Πρόσληψη προσωπικού καθαρισμού σχολικών μονάδων

otavoice