OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μπαχ: «Έφτασε η στιγμή της αλήθειας, θα ζήσουμε αξέχαστες Ολυμπιακές στιγμές»

«Έφτασε η στιγμή της αλήθειας» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, τόνισε την Τρίτη (23/7) ο πρόεδρος της ΔΟΕ πριν από την 142η σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Τόμας Μπαχ μίλησε λίγες ώρες πριν την έναρξη των πρώτων αγώνων της διοργάνωσης, οι οποίοι θα λάβουν χώρα αύριο Τετάρτη (24/7), δύο ημέρες πριν από την τελετή έναρξης την Παρασκευή (26/7),

«Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι θα ζήσουμε αξέχαστες Ολυμπιακές στιγμές, αλλά είμαστε στον αθλητισμό. Και στον αθλητισμό, βρισκόμαστε μόλις στο τέλος της προπόνησής μας. Τώρα έφτασε η στιγμή της αλήθειας: Οι Αγώνες ξεκινούν, για τους αθλητές και τους διοργανωτές», είπε ο πρώην αθλητής, Ολυμπιονίκης ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ.

Αθλητικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν την Τετάρτη με τους πρώτους αγώνες ποδοσφαίρου και ράγκμπι «7», δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη εναρκτήρια παρέλαση την Παρασκευή το απόγευμα στον Σηκουάνα, έξω από ένα στάδιο για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια, η διοργάνωση θα συνεχιστεί για περισσότερες από δύο εβδομάδες, έως τις 11 Αυγούστου, πριν από την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

«Η σκηνή είναι στημένη, όλα είναι στη θέση τους, όλα είναι έτοιμα», διαβεβαίωσε ο Τόμας Μπαχ λέγοντας στα γαλλικά: «Πάμε».//Α.

Σχετικά Άρθρα

Προκλητικός ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Ο Μαχμούντ Αμπάς θα παρακολουθεί τη Γάζα από μακριά

otavoice

Στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ 27 επιχειρήσεις με εικονικά τιμολόγια αξίας άνω των 218 εκατ. ευρώ

otavoice

Νεπάλ: 18 νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου κατά την απογείωσή του

otavoice

Ο Μπάιντεν θα μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί

otavoice

Απόψε η δεξίωση στο Προεδρικό, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

otavoice

Μελανσόν: Ο Μακρόν αρνείται να δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών

otavoice