OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ιωάννης Ηλίας: «Θαυμάζουμε το σθένος σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία»

Στο κλειστό γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας» οι προπονήσεις της Εθνικής μπάσκετ αθλητών με αμαξίδιο εν όψει Ευρωπαϊκού.

Ιωάννης Ηλίας: «Θαυμάζουμε το σθένος σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία»

Ο Δήμος Ασπροπύργου ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας» το τελικό στάδιο του προπονητικού προγράμματος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο εν όψει της συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στο Σεράγεβο από την Κυριακή 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Την αποστολή της Εθνικής επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ηλίας, ο οποίος παρακολούθησε προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο κ. Ηλίας καλωσόρισε τα μέλη της αποστολής της Εθνικής στο κλειστό γυμναστήριο Ασπροπύργου, συνεχάρη τους αθλητές για το ψυχικό σθένος που τους διακρίνει και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Υπογράμμισε ότι ο Δήμος Ασπροπύργου στηρίζει τον Αθλητισμό και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό αθλητών, Ατόμων με αναπηρία, ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους.

Τα μέλη της Εθνικής από την πλευρά τους ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο Ασπροπύργου για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου, το οποίο όπως τόνισαν πληροί όλες τις προδιαγραφές για την άρτια προετοιμασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Η δέσμευση Σταϊκούρα στον δήμαρχο Ρόδου για το νέο 12θεσιο Σχολείο Αρχαγγέλου

otavoice

Μενδώνη: «Στο Αιγαίο υπάρχει το 30% του μνημειακού αποθέματος της χώρας»

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: Η λαϊκή κινητοποίηση απέτρεψε νέα προσπάθεια έξωσης

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλουν να βάλουν λουκέτο στους Δήμους- Δεν υποχωρούμε- Θα αντισταθούμε»

otavoice

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Περισσότερες σχολικές καθαρίστριες σε σχέση με πέρυσι

otavoice

ΠΝΑ: Στους Λειψούς ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Γ. Κρητικός

otavoice