OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΣΠΑΠ: Εργαζόμενοι, εθελοντές και αιρετοί στο Εθελοντικό Πότισμα στο Πεντελικό

Ο ΣΠΑΠ πραγματοποίησε Εθελοντικό Πότισμα με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» στο Πεντελικό

 

Με την συμμετοχή εργαζομένων, εθελοντών και αιρετών πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου Εθελοντικό Πότισμα, από το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» στην περιοχή που αναδασώθηκε τη φυτευτική περίοδο 2023 – 2024, βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Την δράση συντόνισε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα ποτίσαμε την Πεντέλη, στην περιοχή που αναδασώθηκε πέρυσι.  Θέλουμε να δούμε ξανά το βουνό «πράσινο» και παράλληλα να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν και να προστατεύσουν το Περιβάλλον. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι στήριξαν με τη συνδρομή τους το σημερινό εθελοντικό πότισμα. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις για να αλλάξει ριζικά η όψη του Πεντελικού και να γίνει ξανά πηγή ζωής και πρασίνου για τους πολίτες».

Στο σημερινό εθελοντικό πότισμα συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ και Δημοτικός Σύμβουλος  Βριλησσίων, κ. Νικήτας Σταματελόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Κωνσταντίνος Ξηντάρας, το Μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας – Πικερμίου Χαράλαμπος Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης της ΚΕΔΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ, κ. Βλάσσης Σιώμος και ο Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου του ΣΠΑΠ, κ. Δημήτρης Λιανός.

Στη δράση συμμετείχαν επίσης υδροφόρες του Δήμου Κηφισιάς και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Το επόμενο εθελοντικό πότισμα του ΣΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου 2024, ημέρα Παρασκευή, στον Κοκκιναρά Κηφισιάς.

Σχετικά Άρθρα

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της πολιούχου της πόλης Αγίας Παρασκευής

otavoice

Χατζημάρκος- Μενδώνη: Νέο κεφάλαιο στην μακρά ιστορία της Μεσαιωνικής πόλης

otavoice

Στη Ραφήνα συνεδριάζει, Δευτέρα (29/7) το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

otavoice

ΠΣτΕ: Άμεση και θετική η ανταπόκριση Υπουργείου Υγείας και ΟΚΑΝΑ, για το Κέντρο Πρόληψης Φωκίδας

otavoice

ΠΚΜ: Επιχειρηματική συνάντηση με γάλλους αγοραστές για εξαγωγικά ώριμες επιχειρήσεις

otavoice

Προσεισμικός έλεγχος σε σχολεία και δημοτικά κτίρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

otavoice