OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ελληνική Λύση: Υπό την ανοχή Μητσοτάκη η βεβήλωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους στο Παρίσι

Για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη Γαλλία και συγκεκριμένα για τον τρόπο παρουσίασής της καθώς και του περιεχομένου της το κόμμα της Ελληνικής Λύσης προέβη σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Γάλλοι οι διοργανωτές όχι μόνο δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στην Ελλάδα, ως κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά με το άθλιο και προκλητικό θέαμα κατά την τελετή έναρξης, βεβήλωσαν το ίδιο το Ολυμπιακό ιδεώδες, αλλά και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, του οποίου ο Χριστιανισμός αποτελεί επίσης βασικό πυλώνα.

Δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στην Αρχαία Ελλάδα ως Κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, κυρίως όμως δεν έγινε η ανάκρουση του Ελληνικού Εθνικού Ύμνου!

Η προσβολή ακόμα και του Μυστικού Δείπνου σε αυτό το απεχθές θέαμα, είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι πρωταρχικός στόχος της «ελίτ των μισάνθρωπων» είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.

Όλα αυτά δυστυχώς παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Εάν ο πρωθυπουργός σεβόταν την Ελλάδα και την ιστορία της, θα είχε αποχωρήσει και δεν θα νομιμοποιούσε με την παρουσία του αυτό το ανοσιούργημα.

Σχετικά Άρθρα

Έφυγαν και οι τελευταίοι αδειούχοι του Ιουλίου

otavoice

Σε Λάρισα και Κόρινθο τα νέα κρούσματα πανώλης

otavoice

Ισραήλ: 9 νεκροί, 34 τραυματίες μετά την εκτόξευση ρουκετών από τον Λίβανο

otavoice

Ιρλανδία: «Απάνθρωπο και επαίσχυντο» το ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο

otavoice

Δολοφονικό πλήγμα του Ισραήλ σε σχολείο στην Γάζα- 30 νεκροί, πολλά παιδιά

otavoice

Το ρόβερ της NASA ανίχνευσε πιθανώς αρχαία μικροβιακή ζωή στον Άρη

otavoice