OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αδιάκοπες οι εργασίες συντήρησης του πρασίνου στο Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου με συνεχείς προσπάθειες για τη συντήρηση και φροντίδα του πρασίνου της πόλης, μέσω των συνεργείων του αστικού πρασίνου διατηρεί τα πάρκα, τους χώρους πρασίνου και τους δημόσιους κήπους σε εξαιρετική για την εποχή κατάσταση.

Ο Δήμαρχος κος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε:

“Η φροντίδα του πρασίνου είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία των πολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου, κ. Ιωαννίδη Ιωάννη, και όλα τα συνεργεία μας για την εξαιρετική δουλειά τους.

Είμαι περήφανος για την αφοσίωση και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για να διατηρήσουν την πόλη μας πράσινη και όμορφη.

Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτές τις προσπάθειες και να συμβάλλουν στη διατήρηση των χώρων πρασίνου μας.”

Οι πρόσφατες δράσεις περιλαμβάνουν:

• Τακτικό κλάδεμα και φροντίδα των δέντρων: Τα συνεργεία μας διασφαλίζουν την υγεία και την ανάπτυξη των δέντρων, προστατεύοντας παράλληλα τη δημόσια ασφάλεια.
• Καθαρισμός και συντήρηση των χώρων πρασίνου: Οι χώροι πρασίνου διατηρούνται καθαροί και προσβάσιμοι για όλους τους πολίτες, χάρη στην αφοσίωση των συνεργείων μας.
• Αναβάθμιση και ανανέωση φυτεύσεων: Νέες φυτεύσεις δέντρων και λουλουδιών ενισχύουν τη βιοποικιλότητα και την αισθητική της πόλης μας.
• Αντιμετώπιση ασθενειών και παρασίτων: Εφαρμόζουμε προληπτικά μέτρα και θεραπείες για την προστασία των φυτών από ασθένειες και παράσιτα.
• Συντήρηση Αρδευτικού: Καθημερινά πραγματοποιούνται παρεμβάσεις επιδιορθώσεων στο αρδευτικό σύστημα που προκύπτουν συνήθως από βανδαλισμούς ή εξωγενείς παρεμβάσεις

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αναφορά προβλήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες πρασίνου του Δήμου μας μέσω της γραμμής δημότη 15321.

Μαζί, μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη μας πράσινη και όμορφη!

Σχετικά Άρθρα

O Γ.Μώραλης για το θάνατο εργαζομένου συμβασιούχου, στην υπηρεσία Καθαριότητας

otavoice

Έκδοση Τουριστικού Χάρτη από το Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Χ. Δούκας: «Το κοινωνικό δίχτυ προστασίας της πόλης ενισχύεται συνεχώς»

otavoice

Δ. Παπαχρήστου: «Πρώτη φορά η Πολιτική Προστασία, αποκτά Επιχειρησιακό Κέντρο»

otavoice

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή Έκθεση στο Δημαρχείο Πάτρας

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Μεταναστευτικού-Προσφυγικού και Κρίσεων της ΚΕΔΕ

otavoice