OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ουσιαστικές και σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου Καστοριάς στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Αθανάσιο Ρήμο και Σωκράτη Πέλκα, πραγματοποίησε ουσιαστικές και σημαντικές συναντήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους και υπηρεσιακά στελέχη στην Αθήνα, με στόχο την προώθηση των θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Καστοριάς για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βασίλειο Σπανάκη, τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης Αθανάσιο Μπαλέρμπα και υπηρεσιακά στελέχη. Επίκεντρο των συναντήσεων ήταν η πορεία των έργων του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και η δρομολόγηση νέων δημοπρατήσεων.

Ο κ. Κορεντσίδης, πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στελέχη της Δ.Ε.Δ.Α. σχετικά με την πορεία του έργου στην περιοχή, όπως επίσης και με στελέχη της Δ.Ε.Η. για θέματα τα οποία αφορούν στις Δομές του Δήμου.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η σύσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Λάζαρο Κυρίζογλου όπου και συζήτησαν εκτενώς για τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι. Επί του θέματος θα υπάρξουν λίαν συντόμως θετικές εξελίξεις.

Ο κύκλος των επαφών έκλεισε με τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Κατερίνης: Ο τουρισμός, το αναπτυξιακό κλειδί της παραλιακής ζώνης

otavoice

ΠΚΜ: Ασφαλτικές εργασίες στη 12η Επαρχιακή Οδό και συντήρησης στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης

otavoice

Δ. Ήλιδας: Τεράστια επιτυχία στο τουρνουά Beach Soccer, στην παραλία Κουρούτας

otavoice

Ξεκίνησε το έργο συνολικής ανάπλασης πλέγματος δρόμων σε Κορδελιό και Εύοσμο

otavoice

Δήμαρχος Ν. Ιωνίας: Έγινε το επόμενο βήμα για την ΕΡΙΟΤΕΚ

otavoice

Λαγκάδια Γορτυνίας: Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νίκου Πλουμπίδη

otavoice