OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ήλιδας: Τεράστια επιτυχία στο τουρνουά Beach Soccer, στην παραλία Κουρούτας

Μοναδικές στιγμές στην άμμο προσέφεραν για τρεις ημέρες οι ομάδες ενηλίκων και παιδιών που συμμετείχαν στο μεγάλο τουρνουά Beach Soccer που διοργάνωσε ο Δήμος Ήλιδας στην παραλία της Κουρούτας, ενώ ξεχωριστές ήταν οι συγκινήσεις των αγώνων επίδειξης με τη συμμετοχή των All Star και των παλαιμάχων του Αστέρα Αμαλιάδας.

Γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου και του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Ντανιέλ Μπατίστα, Γιώργος Αμανατίδης, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Ουέλιγκτον, Χρήστος Μικές, Ηλίας Κυριακίδης, Κώστας Σόμερ, Κώστας Φραγκολιάς και Γιώργος Γεροντιδάκης, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους από κοινού με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Μάλιστα, στο μεγάλο event της διοργάνωσης, οι νικητές των αγώνων που ήταν η ομάδα της Γαστούνης είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με την ομάδα των All Star, όπου ένα 24ωρο νωρίτερα είχε αντιμετωπίσει και την ομάδα που δημιουργήθηκε από παλιές δόξες του Αστέρα Αμαλιάδας.

Το τουρνουά το οποίο συνδιοργανώθηκε με τον ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο του Αστέρα Αμαλιάδας, ανανέωσε το ραντεβού του και πάλι στην παραλία της Κουρούτας για το καλοκαίρι του 2025.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Τήλου και Περιφέρεια Κρήτης, Εθνικοί Νικητές στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2024!»

otavoice

Με 13 νέες προσλήψεις ενισχύθηκε το προσωπικό του Δήμου Βριλησσίων

otavoice

Νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά Enaon EDA και ΑΒΑΞ κατέθεσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού

otavoice

Προχωράει άμεσα το έργο ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Ηλιούπολης

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Προσοχή κίνδυνος απάτης

otavoice

ΔΕΥΑΠ: Κατάλληλο για όλες τις χρήσεις το νερό στην περιοχή της Θέας

otavoice